Ondulatorul automat care face 36 de tipuri de bucle

by admin
0 comment

36 de tipuri de bucle cu dimensiuni cuprinse între 25 mm și 35 mm, asta poate face noul Curl Secret 2 (C1300E) de la BaByliss proaspăt lansat în România. Ca să îți faci o primă idee despre produs și să înțelegi diferențele, uite ce poate face modelul precedent de ondulator complet automat.

Curls Secret 2 are două capete interschimbabile, ce permit realizarea de bucle strânse (capul de 25 mm) și de bucle lejere (capul de 35 mm). Ambele pot ondula șuvite de până la 3 cm. Pe lângă alegerea tipului de bucle, aparatul permite și setarea temperaturii, a timpului de ondulare și a direcției de ondulare.

Sursă foto: BaByliss

În funcție de capul noului Curl Secret 2 ales (25 mm sau 35 mm), temperatura și timpul de ondulare sunt ajustate automat. Camera ceramică din interior distribuie temperatura uniform și asigură protecție astfel încât efectul să fie unul de păr strălucitor, sănătos și perfect ondulat, în doar câteva minute. În plus, funcția ionică de care dispune ondulatorul automat netezește firele de păr rebele.

Curl Secret 2 (C1200E) îți permite să alegi direcția de ondulare a părului, la stânga, la dreapta sau alternativ. Opțiunea alternativă înseamnă ondularea automată pentru o combinaţie de bucle pe dreapta şi pe stânga cu un aspect complet natural.

Mai multe detalii despre noul Curl Secret 2 C1300 găsești pe site-ul BaByliss Paris https://goo.gl/Hux6jN și pe pagina de Facebook BaByliss România www.facebook.com/BaBylissParisRomania. Preț recomandat: 599,99 lei.

ondulator automat. placa ceramica

Sursă foto: BaByliss

Placa de păr 2 în 1 Pure Metal

BaByliss a lansat și placa de păr 2 în 1 Pure Metal, ideală pentru bucle rapide sau păr perfect drept cu un singur beauty gadget. Principala sa caracteristică este versatilitatea, aceasta fiind disponibilă în două culori (inox sau inox cromat).

Sursă foto: BaByliss

Placa de păr cu înveliș ceramic te ajută să îți schimbi look-ul în doar câteva minute, fie realizând câteva onduleuri, fie îndreptând perfect părul. Ea este gata de utilizare în doar 15 secunde, iar în funcție de tipul de păr poți alege una dintre cele 5 trepte de temperatură (de la 150o la 230o).

Setarea temperaturii plăcii ceramice în funcție de tipul de păr:

  • pentru un păr fin sau deteriorat este recomandată o temperatură de până la 170o;
  • pentru păr normal, vopsit sau ușor ondulat temperatura ideală este de până la 210o;
  • pentru păr gros sau ondulat se poate seta temperatura maximă de 230o.

Aspectul de păr sănătos și fin este asigurat și de tehnologia cu ioni.

Important:

În cazul în care ai uitat placa de păr în priză, nu îți face griji, după o oră de nefuncționare ea se închide automat.

Am testat placa ceramică 2 în 1 Pure Metal la evenimentul de lansare:

Sursă foto: BaByliss

Sursă foto: BaByliss

Sursă foto: BaByliss

Mai multe detalii despre noile plăci de îndreptat părul 2 în 1 Pure Metal găsești pe site-ul BaByliss Paris https://goo.gl/da89PV și pe pagina de Facebook BaByliss România www.facebook.com/BaBylissParisRomania. Preț recomandat: 599,99 lei.

Pe lângă ondulatorul automat Secret Curls de care vă spuneam la începutul acestui articol, de la BaByliss am mai testat și două perii rotative. Iată cum se montează una și care este cel mai ieftin model pe care l-am găsit la momentul testării.

#BeautyMărțișoarele #BaByliss

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies