Ofertele lunii noiembrie de la Brico Depot

by admin
0 comment

În noiembrie, între 5 și 24 mai precis, la Brico Depot sunt oferte la articole pentru construcții și amenajări interioare și exterioare, ce pot fi folosite pentru a pregăti casa pentru iarnă.

Spre exemplu, pentru a crește confortul termic din locuință, putem folosi vată de sticlă, plăci de gips carton sau produse izolatoare cu conductivitate termică redusă. La fel, putem înlocui tâmplăria veche cu una din PVC și dacă are și un coeficient de transfer fonic de până la 55 dB, ne asigurăm că nu ne deranjează nici zgomotul din stradă.

În secțiunea Stop Preț sunt disponibile uși culisante din sticlă securizată și antiamprentă, uși metalice, șilduri și balamale, dar și uși cu folie PVC. Prețuri speciale au și radiatoarele electrice, convectoarele, aerotermele și radiatoarele, precum și centrale electrice sau pe gaz.

La articole de sezon intră și frezele și lopețile de zăpadă, spărgătorul de gheață, dar și unelte auto pe iarnă.

Util:

Începând cu 1 noiembrie 2016 până pe 28 februarie 2017, depozitele Brico Dépôt din toată țara vor funcționa în regimul programului de iarnă: Luni – Sâmbătă, Provincie: 8:00 – 20:00/ București: 8:00 – 21:00. Duminică, Provincie: 8:00 – 18:00/ București: 8:00 – 19:00.

Mai multe articole similare și oferte DIY găsești AICI.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies