Oferte Praktiker la inceput de 2018

by admin
0 comment

Dacă ai în plan să începi anul cu un proiect pentru casă, mă gândesc că niște produse la preț special ți-ar prinde bine. Îți rămân astfel bani pentru alte îmbunătățiri și achiziții.

În magazinele Praktiker, spre exemplu, dar și pe site-ul retailerului găsești până pe 23 ianuarie zeci de articole mai ieftine decât în mod obișnuit. Sunt sisteme sanitare și de încălzire, materiale pentru construcții, dar și corpuri de mobilier.

Iată ce produse recomandă Praktiker:

Sfaturi despre alegerea caloriferelor găsești AICI.

Până să ajungi în magazine, îți poți pune în coș direct de pe site produsele de care ai nevoie. După ce le plătești mai trebuie doar să mergi să le ridici din cel mai apropiat punct de desfacere al retailerului. Pentru achizițiile ce depășesc 1.000 de lei, serviciul de transport din magazinele fizice este gratuit, în baza unor termene și condiții.

În cazul în care articolul cu oferte Praktiker ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii, în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies