OFERTE JYSK: DIN 16 APRILIE, IN TOATE MAGAZINELE!

by admin
0 comment

Între 16 și 22 aprilie, la JYSK reducerile ajung până la -67%. Motivul? Retailerul aniversează 36 de ani de la deschiderea primului său magazin din lanț. 

În perioada amintită, toate pernele de grădină au prețuri mai mici cu -30% până la -50%, iar reducerile la saltele de pat ajung și până la -60%. În promoția actuală sunt incluse și piesele de mobilier Malt, la care retailerul oferă un discount cuprins între 25% și 50%. Pentru a răsfoi cel mai recent catalog și a vedea întreaga listă de oferte JYSK, dați click pe imaginea de mai jos.

oferte la jysk

Sursă foto: JYSK

Mai multe știri despre JYSK puteți citi AICI, iar dacă vreți să aflați și despre alte promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunile DIY – Who is who în România și Oferte DIY. 

Dacă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Dacă v-a plăcut acest articol nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.

[efb_likebox fanpage_url=”DiyBazaar” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”ro_RO” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ ]

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies