Oferte DIY pentru zile cu temperaturi scazute

by admin
0 comment

”Fii meșter gospodar și mergi în perioada 24 septembrie – 13 octombrie 2016 în magazinele Brico Depot din țară pentru a achiziționa la preț de depozit sisteme de încălzire alternative: aeroterme de podea sau de perete, radiatoare cu halogen de 1200 W, radiatoare din oțel sau convector cu funcție de ventilație, programator și control automat al temperaturii”. Acesta este îndemnul pe care retailerul îl face acum când vremea a început să se răcească.

oferte de primavara

Sursă foto: Brico Depot

Tot pentru zilele friguroase, Brico Depot mai propune o serie de modele de șemineuri, sobe și accesorii din teracotă sau fontă, dar și o gamă esențială de sisteme de încălzire și acoperișuri solide pentru o casă durabilă.

Dacă vă gândiți deja la iarnă, s-ar putea să vi se pară interesante termosistemele pe bază de vată de sticlă, polistirenul EPS, plăcile gips carton, toate utile pentru o izolație corespunzătoare ce reduce transferul termic cu exteriorul cu până la 40%.

Sfatul specialiștilor este să finalizezi proiectul cu acoperișuri trainice, din șindrilă bituminoasă, țiglă metalică sau tablă zincată, căptușite cu folie de izolații impermeabile și sisteme de drenaj ce asigură o eficiență energetică sporită și un design exterior impecabil.

Catalogul din această perioadă conține și produse de grădinărit, de la plante precum crizanteme, arbuști de Thuja sau bulbi de flori, până la unelte de sezon, cum este aspiratorul de frunze. Ele sunt marcate cu eticheta Stop Preț

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies