Oferte de primavara la Brico Depot, din 11 martie

by admin
0 comment

Primăvara ne inspiră și ne face mai creativi, iar când vine vorba de locuințele noastre putem încerca o serie de proiecte de renovare și reamenajare care să dea o notă de prospețime spațiului.

oferte de primavara

Sursă foto: Brico Depot

În acest sezon, mai precis din 11 martie, Brico Depot promite noi soluții economice și game variate, în cantități industriale, în toate depozitele sale din țară. Articolele pentru grădină sunt una dintre surprizele lunii. Pasionații de grădinărit vor găsi în noul catalog o selecție atentă de soiuri de pomi și arbuști fructiferi, butași de trandafiri și viță de vie, gazon și îngrășăminte, precum și ghivece, foarfeci de grădină și mașini de tuns iarba.

oferte de primavara

Sursă foto: Brico Depot

Pentru planurile care au nevoie de susținere, Brico Depot oferă soluții flexibile de creditare, prin biroul BricoCredit. Astfel, la achizițiile în valoare de maximum 3.000 de lei, clienții beneficiază de 24 de rate fără dobândă, doar prin cardul Euroline. Oferta este valabilă până la 31 martie.


Util:

Dacă vă faceți cumpărăturile dimineața, până la ora 10:00, cafeaua este din partea casei.


În cazul în care v-a plăcut articolul despre oferte de primăvară disponibile în depozitele Brico Depot, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies