OFERTE DE IULIE LA BRICO DEPOT

by admin
0 comment

În timp ce noi ne pregătim de vacanță, meșterii lucrează de zor pe șantier, pentru că în construcții vara este cel mai aglomerat sezon. Pentru aceștia, Brico Depot a gândit o serie de soluții, disponibile și în catalogul valabil în intervalul 16-29 iulie. Acesta conține produse esențiale, de la cimenți, gleturi, ipsos, șape sau mortare, până la plăci de gips carton, tencuieli și finisaje pentru fațade.

oferte de primavara

Sursă foto: Brico Depot

Una din surprizele acestui catalog – atât pentru profesioniști, cât și pentru orice pasionat DIY  (DIY = Do It Yourself) –  o reprezintă sculele Magnusson, cu garanție pe viață.

Pentru cei care cumpără în cantități industriale și aplică pentru cardul Brico Depot, retailerul oferă transport gratuit la valori de peste 5.000 lei (plus retur fără bon fiscal în termen de 90 de zile, facturare rapidă și acces în avans la ofertele din depozit).

Dacă aveți nevoie de învelitori, consultanții DIY recomandă țiglele metalice și pe cele din beton, în culori și modele variate.

Pont Brico Dépôt:

Poți schimba aspectul curții cu doar trei elemente: ușa de garaj basculantă, dalele speciale pentru trafic auto și porțile metalice cu panou plin.

Catalogul din această perioadă aduce noutăți și în zona de mobilier pentru baie, combipack-uri, uși metalice, cabine de duș, chiuvete de bucătărie și hote pentru aragaz, dar și produse semnalizate cu indicatorul ”Stop Preț”: betoniera de 180 litri, roaba profesională, vopsea lavabilă de interior, gresie, faianță, parchet laminat sau pompa submersibilă pentru grădină.

Bine de știut:

”Stop Preț” înseamnă produse disponibile periodic, în cantități limitate, la cele mai mici prețuri.

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies