OFERTA DE PRIMAVARA A IKEA

by admin
0 comment
Balcoanele și terasele apartamentelor noastre pot fi mai mult decât niște simple spații de depozitare. De multe ori ele au aceeași soartă precum debaralele, unde dosim cam tot ce nu își găsește locul prin casă.

E drept că toți avem obiecte pe care chiar nu știm unde să le punem pentru a folosi cât mai eficient zonele de stocare. Spre exemplu, ce facem cu electrocasnicele și cu ustensilele de menaj? Unde ținem schiurile sau bicicletele în extra-sezon? Unde punem încălțămintea de care nu avem nevoie zi de zi? De multe ori răspunsul este: ”Pe balcon sau în debara!”. Dar nu ar fi mai bine să adoptăm câteva soluții inteligente de organizare? Ikea ne ajută în acest sens cu mai multe produse.

Să ne concentrăm însă pe soluțiile de organizare a balcoanelor și spațiilor exterioare, pentru că retailerul a publicat chiar și un catalog pe această temă. Pentru a-l vizualiza direct de pe site-ul DIY Bazaar, dați click pe imaginea de mai jos. Prețurile sunt valabile până pe 25 august 2015.

oferta de primăvară a Ikea

Sursă foto: Ikea

În oferta de primăvară a Ikea mai găsiți, până pe 31 martie, și ansamblurile de depozitare BESTA, la care puteți beneficia de o reducere de 30%. După această dată, o nouă colecție își face loc în magazinul din zona comercială Băneasa. Vedeți mai multe AICI.

Odată ce ați aflat care sunt tipurile de organizatoare pe care le puteți integra atât în spațiile exterioare, cât și în cele interioare ale locuinței dumneavoastră, merg perfect câteva recomandări de stiluri de amenajare a balcoanelor și teraselor.

Pentru cei pasionați de home decor, revista Ikea Live este o bună sursă de inspirație. Și noi o citim cu plăcere de fiecare dată. Iată numărul de aprilie. În cazul în care sunteți membru IKEA Family, până pe 15 mai este valabilă o nouă campanie. Ea este disponibilă AICI. Dacă doriți să citiți și despre alte promoții din alte magazine de do it yourself și home decor din țară, accesați secțiunea Oferte DIY.

V-a plăcut articolul, atunci distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies