O oferta + 5 lucruri despre deserturi pe care s-ar putea sa nu le stiti

by admin
0 comment

Recent am făcut o vizită în laboratorul din București al Cofetăriilor Arkadia, acolo unde se produc prăjituri și produse de patiserie după rețete grecești, cu ingrediente de calitate superioară.

Pe lângă faptul că am văzut #cumseface un tort sau o tavă plină ochi cu sărățele, am aflat și câteva lucruri interesante despre deserturi:

  1. Desertul preferat al românilor este tortul.
  2. Prăjiturile se vând mai bine ca produsele sărate, de patiserie.
  3. Un tort cu etaj se prepară și se ornează în aproximativ 2 zile.
  4. Perioada medie de valabilitate a unei prăjituri este de 3 zile.
  5. În cofetăriile Arkadia, cele mai bine vândute sunt cutiile cu felii de tort cu diferite arome și glazuri.

Promoție 1+1 gratis în cofetăriile Arkadia

Între 11-13 mai 2018, în cofetăriile Arkadia din București, la orice prăjitură cumpărată vei primi gratuit încă una identică. Le găsești pe Calea Moșilor 298 și pe Șoseaua Ștefan cel Mare 31.

Cofetăria Arkadia este o companie care produce și comercializează dulciuri cu specific grecesc, având 2 locații în Capitală și alte 10 în Craiova, Râmnicu Vâlcea, Pitești și Slatina, precum și 3 laboratoare de producție proprie în București, Craiova și Râmnicu Vâlcea. Lanțul de cofetării Arkadia există pe piață de șapte ani, primul punct de desfacere fiind deschis în august 2011, la Râmnicu Valcea. Compania intenționează să mai deschidă încă 15 puncte de desfacere în București.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies