O noua idee de ornat fereastra de Craciun

by admin
0 comment

Anul acesta am ales să transform ferestrele în vedete ale amenajării de Crăciun, iar pervazul din living l-am folosit pentru a pune și braduțul nostru altfel. Mi-a surâs ideea și pentru că e o variantă sigură cu un copil de un an în casă, care se agață de tot ce prinde. Fiind un brad mic a încăput la fix!

De ce e altfel bradul nostru? Pentru că este realizat din resturi de crengi de brad, reciclate, prinse împreună într-o manieră creativă. Anul acesta am ales să trăim mai sustenabil, cu mai multă grijă față de mediu, față de noi, iar deciziile pe care le-am luat sunt tot mai multe în spiritul acesta. Voi reveni cu un articol pe blog despre responsabilitatea deciziilor ultimelor luni, dar până atunci te rog citește un pic despre ce înseamnă să trăiești sustenabil. Sunt lucruri foarte simple pe care le putem implementa în viața de zi cu zi.

Uite cum a arătat brăduțul când a sosit de la FlorariaMobila.ro.

L-am așezat pe o tava cu picioare pentru a-i conferi locul pe care îl merită în amenajare, cel mai important, apoi am presărat vată din bumbac în jurul lui, ca și când ar fi fost zăpadă. La final i-am pus și o instalație luminoasă pentru ca noaptea să strălucească și să creeze atmosfera aceea de sărbătoare.

Uite un ”brad” creativ pe care l-am făcut la un atelier DIY în urmă cu câțiva ani.

M-am gândit că ar fi mai plăcut de descoperit proiectul meu decorativ într-un scurt video.

Anul acesta am mai ornat o fereastră din casă, cea din camera băiețelului meu. Pentru că toate ornamentele sunt mult prea sus pentru el, sunt la loc sigur, iar tabloul de Crăciun rămâne intact. Așa-i că inima de părinte se simte împlinită? A mea sigur da! 🙂

Sper că ți-au plăcut ideile mele și că sărbătorile te găsesc bine, alături de cei dragi! Dacă ai vreme, distribuie te rog articolul și cu prietenii care știi că s-ar putea inspira din acest articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies