O crema pentru ingrijirea bebelusilor, impotriva dermatitei de scutec

by admin
0 comment

Pielea bebelușilor necesită o îngrijire atentă, fiind extrem de sensibilă și predispusă la dermatite, iritații sau eczeme. Aceste afecțiuni îi pot provoca celui mic o stare de disconfort, ce îl va face fără îndoială să plângă.

Infant UNO Cremă este un produs realizat din ingrediente naturale, precum vitamina E, extract de mușețel, ulei de migdale dulci, ulei de jojoba și Pantenol (7%).

Infant Uno Crema

Unul din doi copii nou-născuți manifestă eritem fesier în primul an de viață

Una dintre cel mai des întâlnite afecțiuni ale pielii la bebeluși este eritemul fesier, cunoscută și sub numele de dermatită de scutec. Această afecțiune nu este periculoasă, însă necesită tratament imediat și o îngrijire corespunzătoare.

Pentru a o combate, scutecul trebuie schimbat cu regularitate, iar bebelușul șters bine după spălarea cu apă și săpun. În cazul în care se folosesc servețele umede, este necesar ca pielea să fie perfect uscată atunci când se pune un nou scutec. Crema Infant UNO este concepută tocmai pentru a preveni și trata eritemul fesier.

Infant UNO Cremă îngrijește, hidratează și menține sănătoasă pielea bebelușului

Prin formula sa unică, îmbogățită cu o concentrație de 7% pantenol, alături de extracte naturale, Infant UNO Cremă are efecte de prevenire, hidratare, cicatrizare și reepitelizare pentru pielea afectată de eritem. Pe lângă beneficiile pe care le are asupra pielii bebelușului, produsul poate fi folosit și de către mămicile care alăptează pentru ameliorarea leziunilor mameleonare.

„Încă din primele clipe de viață, pielea bebelușului este predispusă la apariția dermatitelor, iritațiilor sau eczemelor, datorită faptului că atunci când ia contactul cu mediul exterior se pot dezvolta anumite sensibilități. Infant UNO Cremă este recomandată pentru îngrijirea bebelușilor deoarece conține ingrediente naturale și nu conține parabeni, coloranți, parfum sau substanțe antiseptice.” – Nicoleta Ciupitu, farmacist Solacium Pharma

Despre Infant Uno

Gama de produse Infant UNO face parte din portofoliul Solacium Pharma. Produsele se fabrică urmând cele mai riguroase cerințe actuale, în țări precum Austria, Norvegia, Croația și Italia. Totalitatea produsele Infant UNO sunt garantate și recomandate de către Societatea Română de Pediatrie.

Gama Infant UNO este construită din două categorii distincte – Gama de îngrijire delicată bebelușilor și copiilor: Infant UNO Crema, Infant UNO Ser fiziologic, Infant UNO gel gingival, Infant UNO Soluție pentru igiena auriculară, Infant UNO Colifant și gama de dezvoltare armonioasă a copiilor: Infant UNO Propokid, Infant UNO Sfeclișor, Infant UNO Jellyvit, Infant UNO Prunișor Lax, Infant UNO Calcio Forte.

***Acest articol a fost scris în baza informațiilor puse la dispoziție de producător/distribuitor, fără ca produsul să fie testat.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies