NUMERE DE MASA IN GHIVECI

by admin
0 comment

Atmosfera stă în detalii, așa că este bine să nu pierdem niciodată din vedere acele elemente ușor de realizat sau de procurat, ce pot da o notă distinctivă, indiferent de ocazie.

Fie că pregătiți o petrecere în aer liber, fie că organizați o nuntă cu un aer boem, următorul model de numere de masă pot fi exact ceea ce vă trebuie pentru a da un ton vesel evenimentului dumneavoastră.

De ce aveți nevoie:

  • ghivece de diferite dimensiuni;
  • mușchi;
  • bețe de circa 20-25 cm;
  • culori;
  • pensulă;
  • material textil (diverse culori);
  • melană sau vată;
  • foarfecă;
  • ață cu ac.
numere masa

Sursă foto: Google Images

Cum procedați:

Pasul 1:

Vopsiți ghivecele în culorile temă ale evenimentului și umpleți-le cu mușchi.

Pasul 2:

Tăiați din materialul textil mai multe cercuri cu diametrul de circa 15 cm (sau cât considerați de cuviință), apoi suprapuneți-le două câte două și coaseți-le pe margini. Lăsați o deschizătură mică prin care să introduceți melana și bățul de susținere. După ce numerele de masă au căpătat forma dorită, coaseți până la capăt.

Pasul 3:

Dintr-un material diferit de cel folosit pentru realizarea cercurilor, decupați numărul fiecărei mese. Coaseți-l apoi pe baza umplută cu melană. Dacă vă este prea greu să realizați cifrele, puteți să le colorați cu un marker.

Pasul 4:

Odată scrise/cusute și numerele, înfigeți codițele de lemn în mușchiul din ghiveci. Nu vă mai rămâne decât să le puneți pe masă, alături de  mâncărurile delicioase pregătite și să vă așteptați oaspeții.

 

diy numere de masa

Sursă foto: Google Images

Pentru mai multe tutoriale vizitați secțiunea Proiecte DIY a site-ului nostru, iar numeroase idei de decorare a curților și grădinilor aveți în categoria Home Decor/Exterioare.

Nu uitați că dacă doriți mai multe idei de decorare a balcoanelor mici, le găsiți pe toate în secțiunea Home Decor/Exterioare, iar dacă v-a plăcut articolul distribuiți-l și cu prietenii dumneavoastră. Dacă sunteți activi pe rețelele de socializare, atunci dați-ne un like și pe Facebook. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” pentru a fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.


ARTICOLE RECOMANDATE:

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies