NUMERE DE MASA IN BORCANE CU NISIP

by admin
0 comment

Opis, cartonașe cu nume, numere de masă, acestea sunt trei elemente esențiale pe care nu trebuie să le pierdem din vedere atunci când plănuim o petrecere. Distracția implică însă mult mai multe lucruri.

Dar să ne limităm acum doar la unul dintre ele, la numerotarea meselor și la realizarea propriilor decorațiuni în acest sens. Iată de ce avem nevoie și ce trebuie să facem. 

De ce avem nevoie:

  • Borcane goale (de dulceață sau alte conserve), cu capac;
  • Hârtie;
  • Foarfecă;
  • Material textil;
  • Sfoară;
  • Lipici.
numere de masa diy

Sursă foto: Pinterest

Cum procedăm:

Pasul 1: Întâi curățăm toate borcanele de etichete, apoi le introducem în apă cu săpun pentru a înlătura mai ușor urmele de lipici.

Pasul 2: Tipărim numerele la imprimantă sau le scriem de mână, după care le decupăm pentru a realiza șabloanele. Odată tăiate le lipim în interiorul borcanului și le lăsăm la uscat 5-10 minute. Inscripționarea se mai poate face și cu acuarele, pe fața borcanelor.

Pasul 3: Umplem borcanele cu nisip cu ajutorul unei pâlnii sau a unui cornet de hârtie.

Pasul 4: Sigilăm borcanele cu capacele metalice. Pentru a le face mai aspectuoase, le putem acoperi cu material textil de diferite culori, pe care îl legăm cu sfoară de jur împrejurul borcanului. Țesătura trebuie să aibă diametrul aproape dublu față de cel al capacului.

numere de masa diy

Sursă foto: Pinterest

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies