NOUA STATIE DE CALCAT DE LA PHILIPS PROMITE SA TRANSFORME IN PLACERE NETEZIREA HAINELOR

by admin
0 comment
Nu sunt multe persoanele care chiar găsesc în călcatul rufelor o plăcere. Și asta pentru că de cele mai multe ori sunt nevoite să petreacă multe ore în picioare, având în permanență grijă să seteze fierul pe temperatura potrivită pentru a nu lipi sau arde hainele. Durerile de spate sunt cele mai frecvente amintiri vizavi de această activitate.

Proaspăt lansata stație de călcat de la Philips, PerfectCare Elite Silence, promite să schimbe aceste amintiri neplăcute într-unele agreabile. Se bazează pe faptul că este foarte ușoară și foarte puternică când vine vorba de aburul pe care poate să îl scoată.

PerfectCare Elite Silence

Sursă foto: Philips

Mai mult, stația este prevăzută cu un senzor special, care nu permite tălpii să se lipească pe niciun fel de țesătură, chiar și atunci când uitați fierul pe o bluză delicată. Asta se datorează tehnologiei Optimal TEMP, inovația pe care Philips a lansat-o odată cu gama PerfectCare. Stația este dotată și cu talpă T-ionicGLIDE, care ajută la o alunecare mai ușoară. Forma şi găurile de ventilaţie sunt proiectate astfel încât să asigure o distribuţie egală a aburului, pentru o înlăturare facilă a cutelor, ceea ce permite ca lucrurile să fie călcate și pe verticală, pe placă și pe orizontală, agățate pe umeraș.

PerfectCare Elite Silence

Sursă foto: Philips

Potrivit producătorului, PerfectCare Elite Silence emite mai mult abur decât orice altă stație de călcat din gama sa, pătrunzând adânc în fibre, eficientizând astfel procesul de netezire al hainelor. Stația a trecut și testul balonului, care nu s-a spart atunci când a fost presat cu talpa încinsă ori a fost acoperit de aburul fierbinte.

Philips PerfectCare Elite Silence este testat şi aprobat de institute independente de expertiză textilă (DWI, IWTO şi Woolmark) pentru performanţa sa. Modelul va fi disponibil în magazine începând cu 1 septembrie 2015, prețul de vânzare variind între 700 și 1.650 de lei.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies