Nou catalog Praktiker pentru casa si gradina

by admin
0 comment

Dacă ai în minte și în plan noi proiecte pentru casă și grădină, până pe 5 iulie te poți inspira și ajuta de noul catalog Praktiker. Disponibil în magazine și online, el conține soluții de organizare și înfrumusețare a spațiilor exterioare, dar și idei și recomandări complexe pentru construcții și redecorări interioare.

În materie de amenajări, propunerile sunt diverse, potrivite pentru decoruri moderne, tradiționale sau industriale.

O baie nouă? La noi găsești soluția!”

Vedetele catalogului sunt soluțiile inteligente de transformare a băii. Gama modulară de mobilier și lavoare Imandra este ideală pentru băi de mici dimensiuni, dar și pentru cele mai generoase. Piesele beneficiază de o garanție de 10 ani.

Variate sunt și modelele de gresie și faianță, cabinele și seturile de duș sau bateriile pentru lavoar, ideale pentru organizarea eficientă a băii.

Decorul casei

Pentru amenajarea locuinței, Praktiker propune parchet laminat în nuanțe calde de maro, cu elemente robuste, naturale, dar și corpuri individuale și complete pentru bucătărie, living ori dormitor. În oferta noului catalog sunt incluse produsele esențiale perioadei de vară, respectiv aparate de aer condiționat fixe sau portabile, dar și ventilatoare.

Proiecte de construcții de la A la Z

Profesioniștii în construcții pot găsi resursele necesare pentru realizarea proiectelor lor, de la diverse tipuri de țevi, șindrile și plăci bituminoase pentru acoperiș, până la ciment, tencuială, plăci gips-carton, dar și vată minerală din sticlă.

Inspirație pentru amenajarea grădinii sau a terasei

Pentru amenajarea și întreținerea spațiilor exterioare ale casei puteți consulta oferta de mașini de tuns gazonul, trimmere și motocoase. Distracția în familie poate fi asigurată de piscinele gonflabile sau din cadru metalic, adaptabile grădinilor și teraselor cu suprafețe variate.

Praktiker România este parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies