NOI TEHNOLOGII DE REJUVENARE FACIALA

by admin
0 comment

Când am auzit de rejuvenare facială recunosc că am devenit curioasă. Sună complicat de atrăgător. Iar femeile când află de ceva care le poate face mai tinere și mai frumoase sunt ca fluturele la bec. Ai, n-ai nevoie de procedură, tu trebuie să știi! Că e în natura omului!

rejuventare faciala

Sursă foto: Beauty One

Dar rejuvenarea (adică procedura de întinerire) nu este doar pentru față, ci ea se extinde și pe decolteu (că degeaba ai pielea întinsă pe chip, dacă pe gât și pe piept se văd ”semnele trădării” anilor).

Astăzi tehnologia combină lumina infraroșu cu radiofrecvența bipolară, acționând în profunzimea stratului dermic, prin stimularea producției de colagen și elastină. Așa se întâmplă în cazul Adeline Star, un echipament conceput special pentru întinerirea pielii, disponibil în România în saloanele Beauty One. Odată cu lansarea lui am aflat că:

Tratamentul este non-invaziv

Sistemul auto-repeat permite realizarea de tratamente rapide

Diminuează ridurile și petele pigmentare

Acționează în profunzime fără a leza epiderma

Eficiență dovedită clinic pentru toate tipurile de piele

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii.

PS: Nu am testat încă produsul, dar dacă o voi face, voi scrie despre asta pe blog. 

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies