Noi propuneri de la Design&After

by admin
0 comment

La începutul lunii septembrie vă povesteam despre lansarea în București a unui nou magazin de home & deco, pe numele său Design & After. Ei bine, la circa o lună, brandul anunță mărirea portofoliului de produse cu două noi nume, OOhh Collection și Omy, ambele disponibile și în showroom și online. Ele se alătură celor peste 2.000 de articole deja existente.

Inspirată din natură și creată din grija față de mediu, OOhh Collection surprinde prin obiecte cu design ingenios, realizate manual, din materiale reciclate. Vase, ghivece, boluri și coșuri – toate obiectele sunt fabricate cu responsabilitate față de mediu, din hârtie reciclată, nisip, latex natural, pungi și sticle reutilizate.

Ghivecele din hârtie sunt 100% rezistente la apă și nu au în compoziție chimicale dure sau lacuri. Mai mult, acestea sunt realizate în cadrul unui proiect de comerț echitabil din Sri Lanka, în care sunt cooptate femeile din comunitățile locale.

Sursă foto: Design & After

Sursă foto: Design & After

Sursă foto: Design & After

Sursă foto: Design & After

OOhh by Lübech Living și Omy Design & Play sunt disponibile pentru prima dată în România prin Design & After

Alături de brandurile nordice din portofoliul Design&After, și-a găsit locul și Omy, un proiect franțuzesc care știe cum să aducă veselia în case. Fie că vorbim de hărți uriașe de colorat, cu țări sau orașe ori de accesorii cu grafică haioasă, fiecare produs al colecției te îndeamnă să împarți cât mai multe momente frumoase împreună cei dragi.

Sursă foto: Design & After

Sursă foto: Design & After

Sursă foto: Design & After

Sursă foto: Design & After

Dacă vrei să arunci o privire în magazinul online al Design & After o poți face apăsând AICI. Iar în cazul în care ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies