MOMENT ITI DA PUTEREA DE A MUNCI MAI BINE

by admin
0 comment

Săptămâna trecută am evadat din cotidian împreună cu Moment și evadată am rămas! 🙂 După un eveniment extrem de interesant, în care a trebuit să ne eliberăm dintr-o încăpere pe baza unor indicii descoperite și primite, au rămas multe zâmbete și produse de încercat în viitoare proiecte DIY.

campanie Moment

Sursă foto: DIY Bazaar

Vă mărturisesc sincer că nu voiam să public acest articol până când nu voi fi avut gata o listă întreagă cu  lucruri pe care le pot face sau repara cu produsele Moment. Acum o am și am de gând să mă apuc cât mai curând de treabă, iar fiecare proiect în parte îl voi povesti mai apoi pe DIY Bazaar.

Întâi și întâi am să îmi repar oglinda de la mașină. Am găsit-o crăpată într-o zi în parcare și așa stă de atunci. Asta e o treabă tocmai bună pentru tubul de Super Glue Ultra Gel. L-am mai încercat și când am ornat o ramă foto. Apoi am să folosesc tuburile de silicon pentru o mai bună sigilare a marginilor căzilor și chiuvetelor. Moment pentru lemn și banda adezivă (Power Tape) le voi utiliza pentru a repara un scaun pentru terasă, care stă rupt de câteva luni deja. Moment Shoe Glue sigur se va face util când voi găsi prima pereche de pantofi cu talpa șubredă, iar banda dublu adezivă când mi-o mai veni cheful de lipit pânze și rame pe perete (mai ales pe pereții de rezistență unde nu intra cuiele așa ușor).

Despre campania „Moment îți dă puterea de a munci bine!”

Campania se desfășoară la nivel național în perioada 15 iulie – 15 septembrie și include toate produsele din gama Moment. Mecanismul promoției este foarte simplu. La fiecare bon de cumpărături de minim 50 de lei înscris pe www.moment.com.ro/ro/promotii/promo.html puteți câștiga unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 de lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro. Mai multe soluții pentru amenajare și decorare sunt disponibile împreună cu regulamentul promoției pe www.lipesteorice.ro

campanie Moment

Sursă foto: Moment

Acum să ne reîntoarcem la Escape Room și să vă arăt câteva poze cu echipa mea de investigatori cu care am deslușit misterele din camera lui Sherlock Holmes.

campanie Moment

Sursă foto: Moment

campanie Moment

Sursă foto: Moment

campanie Moment

Sursă foto: Moment

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies