MODUL CORECT DE ASEZARE A MESEI

by admin
0 comment

Aveți oaspeți la masă sau trebuie să organizați un eveniment, dar nu știți care este modul corect de așezare a tacâmurilor și a veselei? Nicio problemă! Am găsit un infografic care ne prezintă cele mai comune situații: mic-dejun, prânz, cină, brunch sau banchet, stil european și stil formal.

Completați decorul cu un aranjament floral plin de culoare și cu o față de masă ori cu un napron frumos ornamentat și ați creat ambianța perfectă. Vă puteți inspira și din secțiunea DIY masă frumoasă, unde găsiți idei originale potrivite pentru diferite tipuri de petreceri. Dacă aveți un cont activ de Pinterest, delectați-vă cu o minunată galerie foto dedicată acestui subiect.

Petrecere frumoasă!

cum asezam tacamurile

Sursă foto: DIY Bazaar

Poate v-ar mai interesa să citiți și:

Eticheta la o cină festivă

Cum așezăm tacâmurile în farfurie pentru a spune că ne-a plăcut mâncarea

Modul corect de așezare a mesei la micul-dejun


În cazul în care v-a plăcut articolul despre modul corect de așezare a mesei, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies