Modern Dad’s Challenges, un eveniment de parenting dedicat tatilor

by admin
0 comment

Un copil nu este făcut doar de mamă, iar educația lui nu trebuie să cadă doar în sarcina acesteia. El are nevoie de implicarea ambilor părinți, adesea în maniere diferite, pentru a se dezvolta armonios. Acesta a fost gândul pe care l-am avut întotdeauna vizavi de modul în care trebuie să ne creștem copiii. Suntem la primul bebeluș și implementăm asta de zor. 🙂

Uite, spre exemplu, mie îmi plac activitățile creative, nu neapărat cele sportive. Dar aici mă completează și compensează soțul meu, astfel încât băiețelul nostru să aibă parte de experiențe cât mai variate.

Pentru că piața evenimentelor de parenting este plină de proiecte dedicate mamelor, Sofia Frunză, mamă și blogger la Frunzaresc.eu, propune o alternativă: Modern Dad’s Challenges, un eveniment dedicat exclusiv taților! Pentru că mi-a plăcut inițiativa, m-am alăturat ca și partener media.

Prima ediție a Modern Dad’s Challenges va avea loc pe 5 aprilie, de la 18.30, la Impact Hub București. Evenimentul va fi moderat de Andrei Cismaru, tată și blogger, iar tema acestei ediții va fi “Rolul tatălui în perioada pre și post natală”.  Andrei va dezvolta acest subiect împreună cu: Dr. Valeria Herdea, medic primar de medicină generală, medicină de familie cu profil pediatrie; Oana Nicolau, psihoterapeut de cuplu și familie și Sorin Nicolau, life & business coach, dar și cu un invitat surpriză.

Tații, la fel ca mamele, joacă un rol important în dezvoltarea și evoluția copilului. Tocmai de aceea, implicarea lor încă din perioada sarcinii și informarea corespunzătoare legată de schimbările ce au loc în corpul femeii, dar și în relația de cuplu după apariția bebelușului este foarte importantă. Suportul pe care îl pot oferi viitoarei mămici și ulterior înțelegerea modului în care decurg lucrurile după venirea pe lume a copilului, îi apropie și îi pregătește pentru “meseriei” pe care o vor avea pentru tot restul vieții, ajutându-i să îmbrățișeze mai ușor toate provocările aferente . 🙂

Tema primei ediții a fost selectată în urma unui sondaj realizat în rândul tăticilor și viitorilor tătici. Înscrierile se fac completând formularul de înregistrare de pe blogul Frunzaresc.eu – http://bit.ly/2lTmrpz. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor.

Realizarea și implementarea acestui proiect educativ de parenting este posibilă datorită: Cutaden Bebe, Britax Romer România, Secom®, Klorane Bebe, A-Derma, LEGO® DUPLO®, D-Link România, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești.

Parteneri tehnici: Web Designer București și Ballon Rouge.

Parteneri media: Sfatulparintilor.ro, Copilul.ro, RomaniaPozitiva.ro, Injoaca.ro, Radio Itsy Bitsy, Asociatia SAMAS, Cismaru.ro, Cristianchinabirta.ro, DaddyCool.ro, Maruan.ro, Andressa.ro, Laurafrunza.com, Super-Mami.ro, Pricopie.com, Anazidezi.com, Styleandthecity.ro, Iulianaroca.ro, Mamide2.com, Sebababy.ro, Carmenradu.ro, Ralucaloteanu.ro, Teavasilescu.ro, Rozsaunu.ro, Supermamici.com, Adrianamitu.com, Babymanager.wordpress.com.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este inițiat de Frunzaresc.eu și este realizat și implementat cu ajutorul agenției de publicitate Creative Energy Corner.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies