Modele de cuptoare si gratare pentru curte

by admin
0 comment

Odată cu vremea bună ne vine și cheful de a sta mai mult afară. Iar dacă avem și o curte unde ne putem bucura de natură, cu atât mai bine. Iar pe măsură ce cresc temperaturile, putem găti și mânca în aer liber.

Și nu ne trebuie neapărat o bucătărie pentru a prepara o parte din mâncărurile preferate. Cu un grătar sau un cuptor cu lemne ori cărbuni putem facem un adevărat festin pentru familie și prieteni.

Astăzi sunt multe modele din care putem alege, iar o mare parte din ele ni le putem monta singuri, pentru că vin cu scheme de asamblare, precum un joc LEGO.

cuptoare și grătare

Sursă foto: Google Images

Dacă nu ai deja un cuptor sau un grătar în spatele casei, iată câteva modele care să îți inspire alegerea:

cuptoare și grătare

cuptoare și grătare

cuptoare și grătare

cuptoare și grătare

cuptoare și grătare

Pe piatraonline.ro am găsit chiar mai multe variante, inclusiv accesorii precum uși din lemn pentru grătar sau modele de acoperiș pentru cuptor. Iată oferta completă.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies