Modalitati de decorare a unui perete de caramida

by admin
0 comment

Poate vă sună ciudat, dar pereții din cărămidă cu un aspect mai mult sau mai puțin finisat au fost întotdeauna la modă și cel mai probabil așa vor și rămâne. Definitorii pentru stilul industrial, ei sunt potriviți atât pentru o mansardă, cât și pentru un bar ori un restaurant.

Fie că aveți un astfel de zid în casă în mod deliberat, fie că ați achiziționat o casă la roșu, următoarele 15 sugestii v-ar putea fi de mare ajutor atunci când vă apucați de decorat. Dacă vreți să creați un ambient aparte, este obligatoriu să vă raportați la un perete din cărămidă ca la un obiect în sine și să nu încercați din răsputeri să îl acoperiți. Admirând în detaliu galeria foto de mai jos veți înțelege mai bine de ce.

pereti din caramida

Sursă foto: home-designing.com

 

În cazul în care nu vă doriți un perete din cărămidă în casa dumneavoastră, vizitați secțiunea Sfaturi de amenajarea pentru idei cât se poate de diverse.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies