Modalitati de decorare a scarilor

by admin
0 comment

Pe lângă evidenta lor componentă funcțională – leagă două spații – scările sunt și o zonă extrem de ofertantă din punct de vedere decorativ. Folosește-o la maxim pentru a uni stilurile dintre nivelurile casei. Dacă nu ai încă idee în ce fel să faci asta, iată câteva sugestii.

#1 Tapetează pereții de pe casa scării cu poze vechi, cu portrete de familie și cu afișe. Înrămate vor căpăta un aspect unitar.

#2 Intercalează opere de artă printre fotografii înrămate. Tablourile nu sunt doar pentru principalele încăperi ale casei. Ele dau o notă de eleganță oriunde sunt agățate.

#3 În categoria lucrurilor agățate pe casa scării se mai înscriu și certificatele moștenit, manuscrisele sau hărțile, dar și obiectele cu valoare sentimentală.

#4 Dacă ideea de a îmbrăca pereții scării cu tot felul de lucruri nu îți surâde, încercă să le dai un plus de personalitate printr-o traversă colorată. Sau în tonurile pe care le consideri potrivite decorului.

#5 În cazul în care pictatul este unul dintre hobby-urile tale, atunci treptele pot fi un bun loc de exercițiu. O variantă ar fi să le vopsești în diferite culori sau să încerci o restilizare ceva mai complexă.

#6 Dacă ai suficientă răbdare, poți acoperi treptele cu linoleum. Ai grijă să optezi pentru un model antiderapant, pentru trafic intens.

#7 Pentru a da o notă de unicitate spațiului, alege un autocolant cu mesaj personalizat. Este simplu și ieftin, un mesaj standard costând în medie 50-90 de lei.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies