Moda sustenabila: Colectia de vara Yamamay

by admin
0 comment

Mă bucur când descopăr colecții nu doar confortabile și cu linii simple, ci și care sunt gândite cu respect față de mediul înconjurător. Brandul Yamamay lansează campania #SaveTheOcean și odată cu ea noile game pentru vara lui 2019. Vedeta acestei campanii ce are drept scop conservarea mediului marin este sutienul din dantelă Ocean Reef, realizat din fibre reciclabile.

Colecția cuprinde costume de baie în culori puternice ori cu imprimeuri tropicale sau florale, dar și piese versatile ce pot fi integrate ușor în ținute de vacanță: rochii vaporoase, pareo, salopete, pantaloni lejeri.

La Yamamay mai găsești și papuci cu paiete strălucitoare, dar accesorii și cu gențile încăpătoare în nuanțe de negru și albastru.

Poți vedea întreaga colecție de vară în magazinul pe care brandul îl are în ParkLake Shopping Center.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. 🙂

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte, multe articole se vor transforma și în conținut video.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies