Mobilier si decoratiuni in culoarea anului 2017, Greenery

by admin
0 comment

Institutul Pantone a ales ca și culoare oficială pentru 2017 nuanța Greenery, un verde crud, electrizant ce simbolizează vitalitate, deconectare și reîntoarcere la natură. Pentru că este o nuanță aprinsă, în designul interior ea dă luminozitate și scoate orice încăpere din anonimat.

greenery

Sursă foto: kika

Se armonizează perfect cu tonuri neutre, cu culori strălucitoare, cu pasteluri, cu tonuri metalice, mai ales cu argintiu, dar și cu gri și cu nuanțe de galben puternic, imprimând ambientului un caracter dinamic.

Greenery va putea fi folosită în orice tip de spațiu, de la camera copilului și până la living, pentru că va aduce cu ea calmul și relaxarea specifice.

„Am observat o tendință generală în alegerile pe care le fac consumatorii noștri, aceștia devenind din ce în ce mai încrezători în a folosi culori puternice. Chiar dacă asta înseamnă că se folosesc de accesorii de design interior pentru a introduce mai multă culoare în oazele lor de relaxare. Iar noi, la kika, avem o serie de obiecte de mobilă și decorațiuni în stilul Greenery care să-i ajute să exploreze această latură îndrăzneață a lor”, Doina Apostolică, manager magazin kika România

Greenery poate da acel efect dinamic pe care ți-l dorești într-o încăpere, atrăgând privirea către un anumit punct din casă. Un scaun de bar, o pernă decorativă, o perdea sau chiar o veioză în stilul Greenery vor crea o estetică atrăgătoare, imprimând un aer de prospețime și tinerețe tuturor încăperilor unde culoarea aceasta este folosită.

Iată o selecție de produse ce pot fi găsite în magazinul kika.

greenery

Sursă foto: kika

greenery

Sursă foto: kika

Versatilă, nuanța anului 2017 va fi de efect și în încăperile de inspirație scandinavă, dar și în cele minimaliste, unde centrul de greutate este exact această pată de culoare, dată fie de o pernă decorativă bine plasată, fie de un scaun de birou șic sau de un colțar confortabil.

greenery

Sursă foto: kika

În încăperile elegante, perdelele în nuanța Greenery conferă cantitatea justă de dramatism, iar cu ajutorul unor scaune în același ton, efectul va fi pe deplin realizat.

În bucătărie Greenery poate apărea pe un set de pahare, un tocător sau un bol de salată care inspiră creativitate, apetit și convivialitate.

Dacă v-a plăcut articolul despre culoarea anului 2017, distribuiți-l și cu prietenii în orice formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies