MOBILIER IN NUANTE NEUTRE

by admin
0 comment
amenajari in culori neutre

Sursă foto: Google Images

Nuanțele neutre sunt foarte ușor de asortat, fie că le folosim pentru accesorii, decorațiuni sau piese de mobilier. De asemenea, ele sunt o foarte bună bază pentru orice fel de amenajare.
Adăugând doar câteva accente de culoare din loc în loc puteți transforma o încăpere cu un minim de efort și bani în câteva zeci de minute. Aveți grijă însă la cantitate! Prea multe obiecte în tonuri neutre pot face ca locuința să capete un aspect tern.

Dar care sunt culorile neutre? Ei bine, din această categorie fac în primul rând parte bejul, albul, negrul, griul și maroul. Tot aici mai pot fi încadrate și anumite nuanțe de bleu și verde (în general pasteluri).

Culorile neutre sunt potrivite în orice tip de amenajare datorită următoarelor lor calități:

#1 Sunt odihnitoare.

Deoarece nu au nimic strident în ele, conferă decorului un aer relaxant, fără a obosi în vreun fel privirea.

#2 Sunt o variantă sigură de amenajare.

Dacă nu sunteți pasionați de combinațiile tari de culori, tonurile neutre sunt opțiunea potrivită. Alegeți-le ca și bază de design și vitalizați-le prin alăturarea cu nuanțe aprinse. Altfel riscați să obțineți un decor plictisitor.

#3 Se combină ușor.

Culorile neutre se potrivesc în aproape orice combinație cromatică, pe orice textură sau imprimeu, atât pe pereți, podele ori piese de mobilier. Pentru cei aflați la prima amenajare din viața, nuanțele neutre sunt un bun punct de plecare.

#4 Mereu în tendințe.

Deoarece nu se demodează niciodată, tonurile neutre sunt oricând o variantă eficientă de decorare. Acesta este motivul pentru care se recomandă ca, în special mobila sau elementele mari de decor, să fie în culori neutre. Reintrați repede în trend prin simpla achiziționare a câtorva accesorii din ultimele colecții de modă.

 Iată mai jos imagini din care vă puteți inspira:

tapet trussardi

Sursă foto: Axelen

tapet trussardi

Sursă foto: Axelen

craciun in nuante neutre

Sursă foto: Pinterest

decoruri neutre de craciun

Sursă foto: Pinterest

ornamente pentru masa de paste

Sursă foto: Chic Ville

decoratiuni in tendinte

Sursă foto: Chic Ville

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies