Mic ghid de ales cadouri. 3 recomandari video pentru Paste

by admin
0 comment

Îmi plac sărbătorile! Și cele religioase și cele laice. Pot fi alături de familie și de prieteni, iar asta este extrem de important pentru mine. Sunt convinsă că și pentru tine! 🙂 Iar pe lângă timpul neprețuit pe care îl petrecem împreună, avem prilejul de a ne face și cadouri. Da, la sărbători mai mult ca oricând facem daruri celor din jur și ne gândim cum să le aduce bucurie în suflet. Dar din nou, nu îți spun ceva de care nu ești conștient(ă)!

Față de zilele de naștere și de aniversări, de sărbători avem de oferit un număr mare de cadouri în aceeași zi. Asta pune ceva presiune pe umerii și cardurile noastre! Cu puțină planificare, procesul poate fi plăcut și fără o destabilizare masivă a bugetului. Cei care mi-ați mai citit blogul știți că nu îmi place să las lucrurile pe ultima sută de metri. Pur și simplu nu pot! N-am pace! O fi din cauza zodiei, o fi din cauza obișnuințelor, cert este că mai mereu am cel puțin un plan. 🙂

Puteți să vă amuzați de treaba asta, dar una peste alta planificarea ne ajută să ne gestionăm mai bine timpul, resursele și finanțele. Este unul din subiectele ce atrage numeroși participanți la workshop-urile pe care le țin în calitate de professional organizer. Statistic vorbind, facem cele mai multe cumpărături de impuls atunci când suntem presați de timp. Pe cale de consecință, irosim bani ce ar fi putut fi cheltuiți mai bine pe un cadou ales cu grijă, din vreme.

Următoarea mare sărbătoare este Paștele și inevitabil ne vom vizita apropiații. Coșurile cadou sunt întotdeauna o idee bună și la îndemână, mai ales atunci când le poți personaliza. În speranța că voi simplifica și pentru tine întregul proces, am alcătuit un mic ghid cu stilul meu de ales daruri.

Cum aleg cele mai bune cadouri:

  1. Cu circa 3-4 săptămâni înainte de eveniment alcătuiesc o listă cu cei cărora doresc să le ofer un cadou și scriu în dreptul fiecăruia o trăsătură de caracter, un lucru ce îmi vine în minte când mă gândesc la el sau la ea. În felul acesta îmi dau seama mai ușor ce și-ar dori și li s-ar potrivi.
  2. Caut online idei și văd între ce produse din aceeași categorie pot alege. Așa îmi definitivez și bugetul.
  3. Profit de ieșirile în centrele comerciale și mă uit și după darurile trecute pe listă. Am prilejul să văd cum arată în realitate și produse găsite online. Le cumpăr doar pe cele de care sunt 100% convinsă.
  4. La marile sărbători din an (și nu numai), cel mai probabil sunt și campanii de reduceri. Așa că sunt atentă și la aspectul acesta pentru a economisi bani.
  5. Odată ce m-am hotărât ce daruri vreau să fac, îmi aloc un interval anume de timp în care să le cumpăr, fie că este un drum la mall sau câteva zeci de minute petrecute la laptop. Nu este eficient să faci zece drumuri pentru zece daruri, chiar dacă le iei de la magazinul din colț! 🙂

Cu un astfel de plan aș îndrăzni să spun că nu te vei mai simți la fel de copleșit(ă) de ideea cumpărăturilor din nicio perioadă din an. Cele de mai sus se aplică și când ai de făcut cadouri pentru zile de naștere. Totuși, la marile sărbători darurile se oferă toate într-o zi anume, pe când atunci când ai o serie de sărbătoriți, aniversările sunt și la câteva săptămâni distanță, fapt ce reduce din presiunea căutărilor și cumpărăturilor.

Propuneri de cadouri pentru Paște

Eu am ales deja o serie de daruri pentru apropiații mei ajutată fiind de Art&Craft, magazin online ce mi-a permis să îmi creez câteva coșuri personalizate combinând produse din gamele de pe site. Așa au apărut coșul pentru mama, coșul pentru prietenul sau prietena Bloody Famous (inspirat de mitul lui Dracula) și cadoul pentru prietena care iubește România. Dacă nu ai timp și nici inspirația necesară pentru făcut combinații, poți opta pentru unul dintre următoarele pachete disponibile doar online. Prețurile pornesc de la 80 de lei.

Colecțiile sunt unice și sunt special create pentru Art&Craft. Toate produsele le găsești pe site și în magazinele și brand corner-urile din incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă și din aeroporturile din Sibiu, Târgu Mureș, Iași, Cluj, Timișoara, Craiova și Constanța, de unde oricine poate lua o parte din România peste mări și țări.

Dar să revenim la selecția mea de cadouri, care sper să îți surâdă.

#1 Coș pentru mama

O eșarfă, o oglindă de poșetă și un portfard cu motive românești nu au cum să îi displacă mamei. Le-am asortat cu o cutie de trufe din ciocolată și ca să fie și un pic din spiritul Paștelui în coșul ei cadou, am pus și un frumos ou încondeiat.

#2 Coș pentru prietenul sau prietena Bloody Famous

Toți avem în jur persoane exuberante, care umplu încăperea cu personalitatea lor. În opinia mea, lor cred că li s-ar potrivi un cadou precum Bloody Famous. Eu am doi prieteni în minte, un el și o ea. Pentru că mai am timp la dispoziție, când voi definitiva lista cu toate cadourile, voi ști exact cine îl va primi. Am profitat însă de oferta Art&Craft pentru că sigur, sigur coșul va pune un zâmbet larg pe buzele unei persoane dragi. Se potrivește și celor care nu caută neapărat cadouri tradiționale.

#3 Cadou pentru prietena care iubește România

Tot mai neconvențională pentru Paște este și următoarea propunere. Cred că am primit destule cadouri foarte tematice. Cea care iubește România există în multe cercuri de prieteni. Nu îmbracă neapărat ie, dar se bucură să poarte un tricou sau o geantă ușor de asociat cu România. Mai ales în vacanțe! 🙂

Bonus: Am pentru tine un cod de reducere de -20%

Mă bucur să te anunț că până pe 1 mai 2018 poți beneficia de o reducere de -20% la cumpărăturile pe care le realizezi pe site-ul www.artandcraft.ro. Codul este dianamihaila, este valabil o singură dată și nu se cumulează cu alte promoții. Zic că nu prinde rău la buget, ba din contră! 🙂

Sper că cele de mai sus îți sunt de folos și că pregătirea cadourilor de Paște îți pare mult mai ușoară și mai plăcută de acum.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies