MENIU DE ZIUA INDRAGOSTITILOR

by admin
0 comment

Dacă vreți să vă impresionați partenera sau partenerul de Ziua Îndrăgostiților, pregătiți-i un meniu nu doar extrem de delicios, ci și foarte romantic.

MIC DEJUN:

meniu ziua indragostitilor
Sursă foto: Pinterest

Cu ajutorul unei forme de prăjituri, decupați o inimă în mijlocul unei felii de pâine. Dacă nu aveți o astfel de formă prin casă, puteți folosi un cuțit. Nu vă trebuie decât puțină îndemânare. Luați felia de pâine și puneți-o într-o tigaie de teflon. În forma decupată spargeți un ou și lăsați-l la foc mediu pentru a se prăji. Un ou ochi proaspăt și o bucată de pâine ușor rumenită…Cine poate rezista la așa ceva?

Dacă vă plac ouăle fierte, puteți încerca o altă rețetă prezentată de DIY Bazaar, Când mâncarea ia formă de inimă.

PRÂNZ:

meniu ziua indragostitilor

Sursă foto: Pinterest

Coaceți o plăcintă cu carne și legume și ornați-o cu cât mai multă dragoste. Din aluat decupați câteva inimi de diferite mărimi, apoi suprapuneți-le pentru a reproduce modelul din imagine.

meniu ziua indragostitilor

Sursă foto: Pinterest

Garnitură pot fi câțiva cartofi cu mirodenii, evident în formă de inimă. Cum îi faceți? Cu ajutorul formei metalice de prăjituri pe care ați folosit-o pentru a decupa felia de pâine.

CINĂ:

meniu ziua indragostitilor

Sursă foto: Pinterest

O cină cu specific italienesc nu are cum să nu fie apreciată. Din aluat faceți un blat în formă de inimă, apoi adăugați toate ingredientele preferate. În 15-20 de minute o pizza de-a dreptul romantică va umple masa în seara Zilei Îndrăgostiților. Nu mai lipsește decât un pahar de vin alb.

DESERT:

meniu ziua indragostitilor

Sursă foto: Pinterest

O tartă cu fructe este perfectă dacă preferați deserturile răcoritoare. Tăiați câteva căpșune în două și veți obține numaidecât câteva inimi pentru a le decora.

Dacă preferați deserturile mai dulci puteți încerca ceva mult mai simplu.

meniu ziua indragostitilor

Sursă foto: Pinterest

Într-un bol turnați ciocolată caldă, în care înmuiați mai apoi căpșune. Simplu și delicios!

Dacă v-a plăcut articolul cu idei de meniu pentru Ziua Îndrăgostiților , distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies