Meli Melo Deco, un nou lant de magazine pentru casa

by admin
0 comment

Știai că Meli Melo are o divizie de casă și grădină? Da, brand-ul acela de bijuterii, accesorii de păr, marochinărie și multe, multe altele, are acum shop-uri de sine stătătoare cu decorațiuni, textile și mici piese de mobilier. În București sunt patru de acest fel, în Park Lake Mall și în galeriile Orhideea, Cora Pantelimon și Auchan Titan. Eu l-am vizitat pe cel din Park Lake chiar în ziua deschiderii, dar și la câteva săptămâni distanță, în plin sezon de reduceri de vară.

Evenimentul de lansare

Lansarea singurului magazinul Meli Melo Deco dintr-un mall (restul sunt în galerii comerciale, după cum enumeram mai sus), a fost un bun prilej de a mă familiariza cu conceputul. Dacă celelalte trei locații sunt foste magazine Bamboo, acesta e nou nouț, creat și structurat de la zero.

Selecția variată a obiectelor de decor și mic mobilier a fost pusă în valoare la evenimentul de inaugurare de cinci colțuri amenajate de cinci invitați speciali.

  • Adela Pârvu (blogger) și echipa ARA Architecture & Design – Picnic pe terasă
  • Carmen Negoiță (blogger & globetrotter) – Exotic relaxation corner
  • Mihaela Radu (redactor-șef al revistei Casa și Gradina) – Wild elegance table setup
  • Carli Marian (peisagist) – Baie de inspirație marină
  • Irina Cucu (arhitect și graphic designer) – Reading corner in living

Fiecare a oferit idei originale de styling.

Reducerile continuă și în iulie

În luna iulie, la Meli Melo Deco, o bună parte din produse au prețuri mai mici și cu -50%. Accentele inspirate de Aix-en-Provence, ornamentele cu aspect antichizat, porțelanurile, finisajele metalice, dar și ramele foto frumos ornamentate umplu rafturile magazinului. Dacă nu ai vreme să ajungi în niciuna din cele patru locații, poți comanda online produsele preferate. Oricare dintre ele poate constitui și un bun cadou de casă nouă.

Dacă articolul despre oferta Meli Melo Deco ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies