#MareaOrganizare: Saptamana 4 – Saptamana organizarii textilelor si a accesoriilor

by admin
0 comment

După ce am pus în ordine bucătăria, spațiile comune casei, dar și încăperile și lucrurile copiilor, în programul #MareaOrganizare ne-am concentrate atenția asupra textilelor și a accesoriilor, gândind un sistem în funcție de locul, modul și frecvența cu care le folosim.

Așa a rezultat lista cu cele 7 articole de mai jos.

Ziua 22Organizarea accesoriilor: bijuterii, eșarfe, fulare, căciuli, mănuși, curele, cravate

Ziua 23 – Organizarea machiajelor, cosmeticelor și prosoapelor

Ziua 24Organizarea portofelului/genții/rucsacului de zi cu zi

Ziua 25Organizarea așternuturilor

Ziua 26Organizarea rufelor curate/murdare

Ziua 27Organizarea dressing-ului principal

Ziua 28Organizarea cuierului cu haine

În cazul în care acum citești pentru prima dată despre #MareaOrganizare, să știi că data de 1 octombrie pe care o găsești în articolul introductiv este doar o convenție. Aceasta este varianta 1.0 a programului și a trebuit să stabilesc niște repere. Tu poți să începi transformarea locuinței în orice zi de luni, că doar atunci obișnuim să ne asumăm toate schimbările. 🙂

Înscrie-te și în grupul cu idei de organizare, unde poți cere sfaturi comunității. Îți spun din start că avem reputația de a fi veseli și politicoși! Nu uita să răspunzi la întrebările din chestionarul de aderare și apoi să faci o postare pe subiectul care te interesează cel mai tare!

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies