#MareaOrganizare: Saptamana 4 – Saptamana organizarii textilelor si a accesoriilor

by admin
0 comment

După ce am pus în ordine bucătăria, spațiile comune casei, dar și încăperile și lucrurile copiilor, în programul #MareaOrganizare ne-am concentrate atenția asupra textilelor și a accesoriilor, gândind un sistem în funcție de locul, modul și frecvența cu care le folosim.

Așa a rezultat lista cu cele 7 articole de mai jos.

Ziua 22Organizarea accesoriilor: bijuterii, eșarfe, fulare, căciuli, mănuși, curele, cravate

Ziua 23 – Organizarea machiajelor, cosmeticelor și prosoapelor

Ziua 24Organizarea portofelului/genții/rucsacului de zi cu zi

Ziua 25Organizarea așternuturilor

Ziua 26Organizarea rufelor curate/murdare

Ziua 27Organizarea dressing-ului principal

Ziua 28Organizarea cuierului cu haine

În cazul în care acum citești pentru prima dată despre #MareaOrganizare, să știi că data de 1 octombrie pe care o găsești în articolul introductiv este doar o convenție. Aceasta este varianta 1.0 a programului și a trebuit să stabilesc niște repere. Tu poți să începi transformarea locuinței în orice zi de luni, că doar atunci obișnuim să ne asumăm toate schimbările. 🙂

Înscrie-te și în grupul cu idei de organizare, unde poți cere sfaturi comunității. Îți spun din start că avem reputația de a fi veseli și politicoși! Nu uita să răspunzi la întrebările din chestionarul de aderare și apoi să faci o postare pe subiectul care te interesează cel mai tare!

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies