#MareaOrganizare: Saptamana 1 – Organizarea bucatariei

by admin
0 comment

Mi se pare senzațional că în această primă săptămână din programul de o lună de reorganizare a întregii locuințe peste 800 de oameni au aderat la idee (fără să fac niciun fel de promovare plătită), și-au descărcat calendarul și îmi trimit mesaje pe blog, mail sau în grup. Pentru o mamă care de abia și-a dus copilul de 2 ani la grădiniță și își recâștigă ușor, ușor autonomia de adult este un lucru fantastic!

Am creat acest program gratuit de la masa din living, cu Alex în brațe sau undeva, jucându-se pe la picioarele mele. Numai un părinte înțelege cu adevărat provocarea! Dar l-am creat! Și mi se pare senzațional tot ce aduce el pentru mine la nivel de dezvoltare personală.

Prima săptămână am dedicat-o bucătăriei, nu doar pentru că este inima casei, ci și pentru că are multe spații de organizat și exponențial mai multe obiecte de triat. Îți las mai jos link-uri pentru fiecare provocare.

Ziua 1 – Organizarea sertarelor

Ziua 2 – Organizarea blaturilor

Ziua 3 – Organizarea bufetului

Ziua 4 – Organizarea rafturilor și a dulapurilor suspendate

Ziua 5 – Organizarea spațiului de sub chiuvetă

Ziua 6 – Organizarea frigiderului

Ziua 7 – Reorganizarea cămării


Descoperă galeria foto cu soluții de organizare a diverselor spații din bucătărie.


Săptămâna a doua am denumit-o ”Săptămâna spațiilor comune familiei” și deja am început să public articole suport. A treia am dedicat-o organizării camerelor și lucrurilor copiilor, pentru ca cea de-a patra săptămână completă să fie pentru textile și accesorii. Dacă sunt spații pe care nu ai nevoie să le organizezi ori nu ai copii, deci săptămâna 3 trebuie reconfigurată, ai în josul calendarului alte 7 activități din care să alegi.

Cea mai mare parte a sarcinilor sunt ușoare și nu implică foarte mult timp pentru finalizare. Vei vedea că dacă faci constant lucruri mici, în ziua în care ai un proiect mai mare de realizat (aparent!), vei fi într-un punct în care treaba merge neașteptat de repede.

Și tu poți începe în absolut orice moment programul gratuit de organizare pe care l-am creat. Calendarul pentru #mareaorganizare îl găsești în articolul introductiv, de unde îl descarci cu un simplu click. Tot ce trebuie să faci este să îl tipărești și să îl pui la vedere. Pentru fiecare provocare găsești un text suport pe blog.

Experiența aceasta îți poate îmbunătăți substanțial calitatea vieții de zi cu zi. Nu o spun doar eu, ci și cei care s-au alăturat deja programului. Înscrie-te în grup și poți afla direct părerile participanților.  

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. Zilnic, până la 10:00 AM, găsești acolo și, evident, pe blog și în grup, un articol care să te ghideze pentru a rezolva rapid și fără stres proiectul trecut la acea dată în calendar.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies