MANUSI DIN PULOVER VECHI

by admin
0 comment
Copilului dumneavoastră i-a rămas mic puloverul său preferat? Nicio problemă! Îi puteți păstra măcar o parte din el peste ani cu ajutorul acestui proiect DIY.

Sau puteți face același lucru și pentru dumneavoastră. Niciodată nu suntem prea mari să purtăm mănuși cu un singur deget! 🙂

De ce aveți nevoie:

  • pulover vechi;
  • foarfecă;
  • ață;
  • ac.

Cum procedați:

Pasul 1: Dintr-un pulover vechi tăiați o formă similară cu cea a mănușilor cu un singur deget (vezi foto). Apoi decupați-o cu ajutorul foarfecii. Pentru fiecare mănușă în parte aveți nevoie de câte două fețe, deci va trebui să tăiați patru forme pentru a  face o pereche.

Pasul 2: Coaseți formele împreună două câte două. Atenție ele trebuie cusute pe spate! Le puteți festona de mână sau tivi cu ajutorul mașinii de cusut, dacă aveți așa ceva prin casă. Odată finalizat procesul, întoarceți mănușa pe față și repetați tehnica și la următoarea. În doar câteva minute noua pereche de mănuși confecționată din vechiul pulover va fi tocmai bună de purtat!

manusi din pulover vechi

Dacă vreți să încercați și alte proiecte cu cei mici sau pentru ei, vizitați secțiunea DIY pentru copii. În cazul în care v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies