LOCURI DE VAZUT IN BUCURESTI. YUMSTOPS.COM NE-A DUS INTR-O GRADINA SECRETA

by admin
0 comment

Trecem adesea pe lângă tot felul de locuri fără a le băga în seamă. Din lipsă de timp, de atenție, de repere… Din stradă, pe Puțul lui Zamfir, la numărul 13, nu se vede nimic special. Sunt doar niște copaci și multă iederă pe gard. Ai zice că e o casă părăsită. Însă când treci pragul porții descoperi o terasă intimă, cochetă și ferită de razele soarelui în majoritatea timpului. Grădina secretă am descoperit-o la început de iulie, când fetele de la www.yumstops.com au aniversat primul an de recenzii culinare.

Sursă foto: YumStops.com

Sursă foto: YumStops.com

Terasa se numește La Șopron și servește preparate cu un tentă tradițional românească. Pâinea coaptă la țest, supele reci, sărmăluțele în foi de viță, plăcintă cu gălbiori și rulourile de dovlecei cu brânză de capră și bacon, alături de înghețata de țelină și salată de fructe cu vișinată sunt o parte din mâncărurile pe care le găsim aici.

Sursă foto: YumStops.com

Sursă foto: YumStops.com

Sursă foto: YumStops.com

Sursă foto: YumStops.com

Sursă foto: YumStops.com

Sursă foto: YumStops.com

Sursă foto: YumStops.com

Sursă foto: YumStops.com

Sursă foto: YumStops.com

Sursă foto: YumStops.com

Grădina este o extensie a The London Street Atelier, restaurantul condus de Chef Rachel Sargent, o pasionată de bucătăria noastră tradițională, cu care experimentează constant.

Cine sunt fetele de la Yum Stops?

Site-ul a pornit de la inițiativa a doua bune prietene – Aleka & Iulia, dornice să prezinte întotdeauna partea pozitivă a restaurantelor, cafenelelor și bistro-urilor din București și din țară. Acum, cu multe cronici în spate și o groază de poze apetisante făcute în principal de fotografi profesioniști, echipa Yum Stops s-a mărit considerabil și continuă să crească lună de lună.

Cel mai recent, fetele au anunțat colaborarea cu Aura Soagher, Nutrition Coach, pe categoria de Healthy Choices. În același stil delicios cu care ne-au familiarizat, Aura caută și scrie despre localurile cu preparate sănătoase, demonstrând că poți găsi din ce în ce mai ușor opțiuni healthy de a mânca în oraș.

Recent, Yum Stops a început o colaborare și cu SquiredApp, o aplicație de rezervări online la restaurante.

Pe lângă recenzii culinare, pe site mai găsești recomandări săptămânale de evenimente delicioase și cele mai noi anunțuri în materie de food & drinks. Așa că dacă vrei să descoperi locuri noi de ieșit în oraș, fiFetelei pe fază! Plus că fetele plănuiesc și câteva concursuri savuroase în viitorul apropiat!

La mulți ani, Yum Stops! 😉

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies