Living mare, 10 idei de amenajare

by admin
0 comment

Nu mai este nimic neobișnuit să stai la bloc și să ai un living mare. Dezvoltatorii imobiliari au propus în ultima decadă locuințe spațioase, cu suprafețe neregulate, care schimbă destul de mult imaginea clasică de amenajare a unei camere de zi. 

Să luăm, spre exemplu, bucătăriile deschise ce se contopesc cu sufrageria. Brusc avem de decorat cel puțin două spații cu funcționalități diferite. Cel puțin două, pentru că trecerea de la un spațiu la altul se face cel mai adesea printr-o zonă de luat masa. Lipsa pereților dintre ele obligă la alegerea unui design integrat, care permite camerelor să comunice între ele.

Pentru asta a selectat zece amenajări interioare potrivite pentru living-uri mari, fie ele într-un apartament de bloc sau într-o casă cu grădină.

living mare

living mare

living mare

living mare

living mare

living mare

living mare

living mare

living mare

începe BIFE-SIM 2015

Sursă foto: Laboratorul de Arhitectură


Poate te-ar mai plăcea să citești și:

Turul casei: De ce să alegeți o combinație alb-albastru

25 de decoruri ce te vor cuceri imediat

7 livinguri în culori de vară


Dacă ești în căutarea de idei de decorare a întregii locuințe, nu doar a living-ului, vizitează secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Iar în cazul în care ți-a plăcut acest articol, distribuie-l te rog și cu prietenii.

Sursă foto

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies