LEROY MERLIN: CATALOG SI OFERTE NOI PANA PE 17 FEBRUARIE

by admin
0 comment

Dacă aveți în plan să vă reamenajați baia sau bucătăria, aruncați o privire peste cel mai recent catalog Leroy Merlin. Multe din produsele incluse aici sunt dedicate acestor tipuri de proiecte și au prețuri speciale.În cazul în care constatați că unul dintre articolele alese nu se potrivește perfect ambientului dumneavoastră, îl puteți duce înapoi la magazin, unde vă va fi returnată întreaga sumă. De asemenea, în cazul în care găsiți în altă parte un produs similar mai ieftin, retailerul se angajează să vă plătească diferența nu o dată, ci de două ori!

Pentru a vedea dacă oferta Leroy Merlin vi se potrivește, vă invităm să răsfoiți catalogul direct de pe site-ul DIY Bazaar. Pentru a-l vizualiza, dați click pe imaginea de mai jos. Promoțiile sunt valabile până pe 17 februarie a.c..

catalog ianuarie 2014

Sursa: Leroy Merlin

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies