LEROY MERLIN: CATALOG NOU SI OFERTE DE VARA LA PRETURI SPECIALE

by admin
0 comment

Noul catalog Leroy Merlin, valabil până pe 25 august, este plin de produse tocmai bune pentru casele și grădinile noastre.

Printre gamele variate de materiale de construcții, instalații sanitare, mobilier și accesorii de bucătărie, corpuri de iluminat, unelte și decorațiuni găsim și produse la prețuri reduse.

Pentru a vizualiza actuala ofertă a retailerului, derulată sub sloganul ”Proiectele verii se împlinesc la prețuri mici!”, dați click pe imaginea de mai jos. Pentru a vedea ce alte promoții sunt disponibile în magazinele de profil din țara noastră, accesați secțiunea DIY – Who is who in Romania.

#catalog #leroy #merlin #oferte #diy #reduceri #materiale #constructii #unelte #scule #instalatii #casa #gradina #mobilier #bucatarie #decoratiuni #diy #diyromania #diybazaar

Sursă foto: Leroy Merlin

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies