LEROY MERLIN: CATALOG DE INCEPUT DE TOAMNA

by admin
0 comment

Doar până pe 19 noiembrie vă mai puteți inspira din actualul catalog Leroy Merlin! Apoi ofertele se schimbă, iar în prim plan ies alte produse mai potrivite cu vremea de afară ori poate cu sărbătorile ce vin.

Dar să rămânem totuși la cel curent, pentru că el este plin de soluții de încălzire și de articole necesare implementării lor. Dacă vreți să aflați mai multe, răsfoiți catalogul direct de pe site-ul DIY Bazaar.

#diy #leroymerlin #catalog#solutii #incalzire #doityourself #diybazaar #diyromania

Sursa: Leroy Merlin

În cazul în care faceți cumpărături mai mari de 300 de lei, retailerul vă oferă și finanțare, dacă aveți nevoie de așa ceva! Iată și un exemplu de calcul: Pentru un credit în valoare de 1.000 de lei, pe o perioadă de 60 de luni (dobândă anuală fixă 8%, comision de administrare 5 lei – sumă fixă scadentă și dobândă lunar, inclusiv în rate și DAE de 19,25%0) rata lunară fixă va fi de 25,25 lei, iar valoarea totală plătibilă de 1.515 lei. Oferta este valabilă tot până pe 19 noiembrie.

#diy #leroymerlin #catalog#solutii #incalzire #doityourself #diybazaar #diyromania

Sursa: Leroy Merlin

Alte informații despre retailerii din sectorul de do it yourself găsiți și secțiunea DIY – Who is who în România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies