LA HORNBACH, A INCEPUT TARGUL DE CRACIUN

by admin
0 comment

Cu vreo două luni înainte de sărbătorile de iarnă, la Hornbach a început Târgul de Crăciun! Peste 2.000 de produse de sezon sunt disponibile în toate magazinele retaierului din București și din țară, în zone special amenajate din departamentul de grădină. Acesta este al 8-lea an!

targ de craciun

Sursă foto: Hornbach

Care sunt tendințele în materie de decorațiuni de Crăciun?

Pe rafturile retailerului se găsesc aproximativ 250 de modele de instalații de diverse dimensiuni, forme și culori, peste 50 de sortimente de globuri de sticlă şi zeci de modele de lumânări simple sau parfumate. La aceste se adaugă articole de iluminat pentru exterior, dar și brazi aduşi din Danemarca, de mai multe dimensiuni şi înălţimi.

targ de craciun

Sursă foto: Hornbach

Anul acesta, Târgul de Crăciun este unul tradiţional, unde culorile predominante sunt roşul, albul şi argintiul. Aici clienţii vor putea găsi peste 2.000 de articole de sezon, de la decoraţiuni şi produse de iluminat pentru brad, cadouri, plante, brazi şi multe altele. – Mugurel-Horia Rusu, directorul general Hornbach România

O noutate în magazine este reprezentată de gama de globuri de brad pictate manual. Acestea sunt create de furnizori locali, care au folosit ca sursă de inspirație motive și modele tradiționale preferate de români.

targ de craciun

Sursă foto: Hornbach

Articolele de iluminat, cele mai cerute de către clienţi

Pe primul loc în topul celor mai cumpărate produse din cadrul Târgului de Crăciun se află articolele pentru iluminat, fie că sunt pentru interior sau exterior. Ele sunt urmate de brazi și globuri.

targ de craciun

Sursă foto: Hornbach

De asemenea, foarte bine primite sunt produsele marcă proprie Hornbach – cele pe care clienţii nu le pot găsi în alte locaţii. De altfel, peste 80% din articolele din gama de Crăciun sunt furnizate de către colaboratori externi şi sunt produse special pentru magazinele noastre. – Mugurel-Horia Rusu, directorul general Hornbach România

Conform declaraţiilor acestuia, în perioada sărbătorilor de iarnă, Hornbach va organiza, ca în fiecare an, şi activităţi speciale pentru copii.

Mai multe știri despre ofertele retailerilor din sectorul de Do-It-Yourself (DIY) din țara noastră, găsiți în secțiunea DIY – Who is who în România. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies