LA CE E BUN SAMPONUL USCAT SI CUM SE FOLOSESTE

by admin
0 comment

Tuturor ni se întâmplă să ieșim în oraș și să ne întoarcem cu podoaba capilară plină de fum, deși de abia fusesem la coafor. Sau să întârziem o zi sau două spălarea și coafarea părului, din lipsă de timp.

Dacă în a doua situație singura variantă este spălatul pe cap, în prima există o soluție de salvare a buclelor proaspete, afumate după o noapte în club: șamponul uscat, ce nu necesită spălare sau clătire. Să nu vă imaginați acum că dacă aveți un astfel de șampon, nu mai trebuie să vă spălați niciodată pe cap. Exclus! Produsul este creat pentru a împrospăta coafura și a revitaliza părul între două șamponări.

sampon uscat Batiste

Sursă foto: DIY Bazaar

Șamponul uscat se poate aplica atât pe păr normal, cât și pe păr gras, pentru a elimina excesul de sebum și a conferi un plus de volum coafurii.

Iată cum se folosește un astfel de șampon. Pentru realizarea materialului, am utilizat un șampon uscat Batiste XXL Volume.

Pasul 1: Descurci bine părul!

Pasul 2: Agiți bine spray-ul și aplici prin pulverizare șampon uscat la rădăcina părului de la o distanță de circa 20-30 cm (doar pentru poză l-am ținut atât de aproape).

Pasul 3: Masezi bine scalpul capului.

Pasul 4: Piepteni părul și ești gata de plecare!

sampon uscat Batiste

Sursă foto: DIY Bazaar

Șamponul uscat Batiste este disponibil în mai multe variante – Cherry, XXl, Strenght & Shine, Light & Blonde, Fresh, Tropical, Original, Blush sau Neon Light – în tuburi de 50 ml ori 200 ml.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies