LA 13 ANI DE PRAKTIKER TOTI CLIENTII PRIMESC CADOURI

by admin
0 comment
La aniversarea a 13 ani pe piața din România, Praktiker lansează o amplă campanie de premiere a tuturor clienților ce îi trec pragul în perioada 19 august – 8 septembrie 2015.

Astfel, la cumpărături de minim 150 lei făcute în oricare din cele 28 de magazine din București și din țară, fiecare cumpărător va primi la casa de marcat un tichet răzuibil, cu câștig garantat. Dacă aveți noroc, puteți pleca acasă cu unul din cele două Opel Corsa oferite de către retailerul DIY! Nici cele 28 de excursii în Turcia nu sună rău deloc, iar 100 de coșuri de cumpărături pot fi considerate premii de consolare pe cinste. În cele trei săptămâni de campanie, Praktiker oferă premii în valoare de mai bine de 600.000 lei. În plus, în această perioadă, peste 500 de articole de sezon au prețuri speciale.

În cei 13 ani de când suntem aproape de români am reușit să creștem și să ne consolidăm relația cu clienții noștri. Aceasta cred că este, de altfel, cea mai mare realizare – faptul că am câștigat încrederea românilor și am devenit un partener de nădejde atunci când vor să își transforme casa în acasă. Ne place să spunem ca le-am fost alături de la început, când încă conceptul de DIY nu era cunoscut în România, în momentele importante din viața lor – de la amenajarea unei noi case, la alegerea mobilierului pentru copii. Am încercat întotdeauna să îi susținem cu cele mai bune oferte şi cu o paletă cât mai extinsă de produse. Ne dorim să le răsplătim încrederea printr-o campanie aniversară în concordanţă cu aşteptările lor. – Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

Pentru a vedea produsele disponibile la raft și prețurile valabile în perioada campaniei, dați click pe imaginea de mai jos pentru a răsfoi catalogul retailerului, direct de pe site-ul DIY Bazaar.

Praktiker aniversează 13 ani

Sursă foto: Praktiker

Clienții Praktiker beneficiază și de soluții financiare diverse, dezvoltate în parteneriat cu Banca Transilvania (12 rate fără dobândă), Bancpost, ERB Retail Services (între 7 și 24 de rate ușoare, fără dobândă), BRD Finance (12 rate fără dobândă), Cetelem (12 rate fără dobândă cu posibilitate de creditare în fiecare magazin Praktiker), Credit Europe Bank (14 rate fără dobândă) și Garanti Bank (18 rate fără dobândă). Totodată, clienții ERB Retail Services care fac cumpărături la Praktiker în perioada campaniei aniversare vor primi automat 200 de lei pe cardul EuroLine – American Express, pentru cumpărături ce depășesc 2.000 de lei, în 7 până la 24 de rate ușoare. Clienții Credit Europe Bank (CEB), care își fac în această perioadă carduri noi de credit de tip CardAvantaj, vor primi în dar vouchere de 200 de lei, valabile în magazinele din toată țara. Regulamentul integral al campaniei poate fi consultat în magazine și pe www.praktiker.ro.

Alte știri despre Praktiker puteți citi AICI, iar dacă vreți să aflați ce promoții mai sunt disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunea Oferte DIY. Informații despre retaileri găsiți și în DIY – Who is who în România. În cazul în care sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței, vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei.

Dacă v-a plăcut articolul, nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies