KIKA: ULTIMELE ZILE DE REDUCERI DIN LUNA AUGUST

by admin
0 comment
Până pe 31 august, la Kika, sute de articole de mobilier au prețuri mai mici cu -25% până la -50%. Desigur, în limita stocurilor disponibile. 

Astfel, până la finalul lunii în curs vă puteți cumpăra mese, scaune, comode sau fotolii, pe bani mai puțini decât înainte. Pentru a vedea lista completă de produse incluse în campania de soldare a retailerului, dați click pe imaginea de mai jos.

kika reduceri

Sursă foto: kika

Tot la Kika și tot până la final de august, beneficiați de un discount de -10% la seturile pentru camerele de zi, compuse din canapele și biblioteci. Excepție fac articolele deja reduse, cele marcate “cel mai bun preţ” şi cele de tip bazar. Oferta nu se poate cumula cu alte promoţii.

Sursă foto: kika

Sursă foto: kika

Același discount se aplică și la seturi compuse din pat, saltea și somieră. Vedeți toate produsele apăsând pe imaginea următoare.

Sursă foto: Kika

Sursă foto: Kika

În prag de toamnă, Kika vine și cu o serie de oferte pentru începerea noului an școlar. Birouri, scaune rotative, lămpi și tot felul de organizatoare utile pentru orice elev. Răsfoiți broșura digitală pentru a vă familiariza cu produsele.

Sursă foto: kika

Sursă foto: kika

Mai multe știri despre Kika puteți citi AICI, iar dacă doriți să vedeți ce oferte sunt disponibile și în restul magazinelor de do it yourself din țară, vizitați secțiunea DIY – Who is who în România.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies