kika Romania lanseaza 5 colectii speciale pentru Craciun

by admin
0 comment

Cele mai simple schimbări de decor le realizăm cu ajutorul decorațiunilor și al textilelor. Iar sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej pentru a combina ornamente noi cu ornamente mai vechi și cu valoare sentimentală. Pentru mine Crăciunul este cel mai bun moment din an pentru decorarea festivă a casei. Ai o lună întreagă în care să te bucuri de atmosfera creată.

Pentru a alege tema acestui sezon am început deja să urmăresc tendințele pe care le anunță marii retaileri. kika, spre exemplu, propune 5 colecții speciale inspirate de aroma vaniliei, a scorțișoarei, a cocosului, a portocalei și a romului.

Sfatul kika:

Când vine vorba de alcătuirea unui decor de sărbătoare, regula este simplă: stabiliți-vă o paletă de culori care să se învârtă în jurul a una-două nuanțe și îmbină curajos, în propriul stil, formele, texturile, materialele, iar efectul magic este garantat.

#1 Steluțe de scorțișoară

Aceasta este o colecție ce se potrivește celor care preferă stilul tradițional și clasicele combinații de roșu și verde, condimentate cu ornamente în culoarea scorțișoarei. Ea este inspirată de minimalismul nordic, îmbinând elemente din lemn cu tricotaje pentru o atmosferă caldă și confortabilă.

#2 Miresme de portocală

Colecția reflectă nostalgia vremurilor în care decorațiunile de Crăciun erau soldățeii din lemn, așa că pentru cei care vor să retrăiască acele clipe la kika există o gamă de decorațiuni din lemn, în tonuri liniștitoare potrivite pentru casă și pentru decorarea mesei. Aerul rustic și voios pe care îl oferă lemnul va transforma locuința într-un loc primitor și cald.

#3 Fulgi de cocos

Aceasta este o colecție definită de albul idilic al iernii, potrivită celor care preferă stilul modern, dar și persoanelor creative, cu simț artistic dezvoltat. Accesoriile albe combinate cu sclipiri argintii și nuanțe de albastru intens te ajută să obții decorul unei lumi de poveste.

#4 Batoane de vanilie

În nuanțe de crem-auriu, gri, alb și efecte metalice, accesoriile din această gamă sunt perfecte pentru cei care au o casă cu o personalitate puternică, modernă. Decorațiunile minimaliste, cu personaje stilizate sunt realizate din mixturi de materiale ce le fac versatile și ușor de așezat oriunde în casă, de la cea a copilului, până în living-ul în care se adună întreaga familia.

#5 Bomboane cu rom

Cuprul se menține în tendințe de ceva ani deja, așa că a ajuns să fie una din culorile care dau viață unui Crăciun în nuanțe de verde, ruginiu, maro, auriu și rose gold. Colecția este potrivită pentru cei care îndrăgesc stilul elegant, cu accente vintage, totul într-un background glamorous. Combinată cu elemente minimaliste, această gamă poate aduce aerul festiv și într-o locuință în stil industrial.

Apasă aici pentru o galerie foto cu cele 5 colecții kika.

Cele 5 colecții festive de la kika cuprind, pe lângă decorațiunile specifice sărbătorilor, și elemente de decor și accesorii din categorii complementare, de la pernuțe decorative, lumânări și sfeșnice, până la fețe de masă sau veselă.

Dacă ești interesat(ă) de produsele pentru Crăciun și ultimele noutăți kika, le găsești pe pagina de Facebook a retailerului și pe site-ul propriu.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies