KIKA: REDUCERI LA BIROURI SI MIC MOBILIER. DOAR IN ACEST WEEKEND!

by admin
0 comment

Kika vine cu reduceri speciale la piesele de mobilier pentru birou și la mic mobilier. Doar pe 26 și 27 iulie 2014, puteți beneficia de un discount de 20% la acest tip de articole.

Dacă aveți în plan amenajarea unui mic spațiu de lucru în confortul casei dumneavoastră, de unde să puteți răspunde la emailuri, gestiona facturi sau face plăți,  oferta din acest weekend de la kika s-ar putea să fie imboldul de care aveați nevoie pentru a duce la bun sfârșit această inițiativă. Plus că un astfel de proiect nu este neapărat unul foarte complicat.

De ce aveți nevoie pentru a vă amenaja un spațiu de lucru – elemente esențiale:

  • un birou
  • un scaun cu suport lombar
  • o lampă
  • un dulap.

Pe lângă cele patru elemente esențiale, puteți adăuga diferite tipurile de organizatoare, potrivite pentru genul de activitate pe care o desfășurați atunci când lucrați de acasă. Aveți grijă să nu lipsească decorațiunile. Un spațiu frumos ornamentat ne stimulează creativitatea și ne relaxează. Dacă aveți loc, pe un colt al biroului așezați și o plantă. Va contribui la creșterea calității aerului pe care îl respirați în timp ce vă puteți mintea la contribuție.

Articole din care v-ați putea inspira:

Pentru a vedea dacă oferta kika de la acest sfârșit de săptămână vi se potrivește, dați click pe imaginea de mai jos.

#kika #reduceri #oferte #birouri #micmobilier #mobila #accesorii #decoratiuni #retail #diyromania #diybazaar

Sursă foto: kika

Mai multe informații despre retailerii din sectorul de do it yourself din țara noastră găsiți în secțiunea DIY – Who is who în România, iar știri despre campaniile și reducerile curente din magazinele de profil sunt disponibile în secțiunea Oferte DIY.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies