KIKA: REDUCERI DE 50% DOAR IN ACEST WEEKEND

by admin
0 comment

Astăzi și mâine, la kika, prețurile bucătăriilor Nolte și Vonderstedt sunt reduse la jumătate. Discount-ul se aplică pentru comenzile făcute pe baza catalogului. Excepţie fac articolele deja reduse, cele marcate “cel mai bun preţ” şi aparatura electrocasnică. Oferta nu se poate cumula cu alte promoţii. 

reduceri kika

Sursă foto: kika

Pentru mai multe informații, dați click pe imaginea de mai jos.

reduceri kika

Sursă foto: kika

Dacă tot ați accesat site-ul DIY Bazaar și pe cel al kika ori v-ați decis să mergeți direct în magazinul retailerului de la intrarea pe autostrada București-Pitești, aruncați o privire și la mobilierul de grădină, pentru că și acesta este mai ieftin cu 30%, până pe 31 august. Click pe imagine pentru a vedea produsele disponibile.

reduceri kika

Sursă foto: kika

Tot până la finalul lunii august mai găsiți reduceri de până la 50% și la sute de piese de mobilier din mai multe departamente. Detalii suplimentare găsiți în magazin.

Pentru a afla ce alte oferte sunt în derulare și în alte magazine de DIY din țară și a profita de acestea, dați click AICI.  Informații despre principalii retaileri găsiți în secțiunea DIY – Who is who în România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies