KIKA: PROMOTII SI CATALOG DE INCEPUT DE AN

by admin
0 comment

Până duminică, 19 ianuarie, mai puteți beneficia de reduceri la mii de produse din magazinul Kika. Ele ajung până la -50%! Dacă sunteți interesați de piese de mobilier, atunci e bine să știți că dulapurile din gama ”Celle” au prețuri mai mici cu 35 de procente, excepție făcând cele deja reduse.

Și prin programul Living ”Look” puteți beneficia de prețuri cu cel puțin -40% mai mici față de costul recomandat de producător. Oferta este valabilă pentru comenzile noi şi pentru stocul aferent produselor ce au afişat un preţ recomandat de producător. Excepţie fac articolele aflate în lichidare.

În cazul în care cumpărați mobilă de minim 2.000 de lei, retailerul asigură transport gratuit în București și județul Ilfov, în limita a 80 km calculați dus-întors de la magazinul Kika, aflat pe autostrada București-Pitești. Termenul de livrare se stabilește de comun acord, la cumpărare, în baza programărilor deja existente.

În cazul tuturor promoțiilor, reducerea nu poate fi cumulă cu alte oferte aflate în derulare.

Tot până pe 19 ianuarie este valabil și primul catalog Kika al anului 2014. El este disponibil direct de pe site-ul DIY Bazaar.

#kika #catalog #reduceri #sales #mobilierieftin #diybazaar#kika #catalog #reduceri #sales #mobilierieftin #diybazaar

Sursa: Kika

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies