kika Pallady: Arunca o privire inautru inainte de deschiderea oficiala!

by admin
0 comment

Gata, nu mai este niciun secret că pe 27 decembrie se deschide în zona comercială din Bulevardul Theodor Pallady cel de-al doilea magazin kika din România. Dar la această dată sunt foarte puțini cei care știu cum va arăta și care va fi gama de produse. Dar ghici ce? Mă număr printre norocoșii care au aruncat deja o privire peste o parte din imaginile oficiale realizate de Dragoș Asaftei, iar acum pot să ți le arăt și ție.

kika, unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți retaileri de mobilă și decorațiuni din Austria, este prezent în Cehia, Slovacia şi Ungaria, iar din luna decembrie într-o nouă locație din Capitală, pe lângă cea de lângă autostrada București-Pitești, inaugurată în urmă cu 9 ani.

Lucrările la noul magazin au presupus recondiționarea și amenajarea spațiului achiziționat (deținut în trecut de un retailer DIY) și au început în septembrie 2017. Investiția în amenajare a depășit 14 mil. euro.

Alte cifre relevante pentru kika Pallady:

  • Suprafață totală: 12.000 m²
  • Parcare pentru 320 de autovehicule și parcare specială pentru biciclete.
  • Pentru amenajarea magazinului s-au folosit peste 5.000 de role de tapet, mai bine de 1.000 de sisteme de iluminare pentru tavan, 6.995 m² de pereți separatori pentru ambienturilor, 5.695 m² mochetă şi pardoseală și 1.400 de cărți pentru decorarea spațiilor din magazin.

„De la an la an, clienții români au arătat un interes din ce în ce mai mare pentru produsele kika. Această evoluție pozitivă ne-a încurajat şi dat imboldul necesar de a ne continua planurile de dezvoltare pe piața din România, deschiderea unui nou magazin fiind un pas firesc în acest sens. Venim astfel în întâmpinarea clienților kika din sectorul 3 al capitalei și nu numai, cu un magazin nou, modern, ce oferă o gamă variantă de produse și soluții pentru pentru toate stilurile, tot ce este necesar pentru un cămin confortabil și practic”, – Mirela Secoşan, administrator kika România

În kika Pallady vor fi listate 15.000 de produse, cu sute de modele de decorațiuni interioare, peste 400 de modele de corpuri de iluminat expuse și zeci de modele de canapele şi colţare ce au opțiunea de personalizare a culorii sau texturii în funcție de stilul dorit.

Important:

Odată cu livrarea produselor achiziționate, la cerere, kika poate prelua vechiul mobilier de acasă.

Programul kika Pallady

Programul magazinului din Bulevardul Theodor Pallady este de luni până sâmbată, de la 10:00 la 21:00 şi duminică, de 10:00 la 20:00, acelaşi ca şi al magazinului kika Militari. În ambele locații, cei ce vor să plece imediat cu produsele achiziționate pot beneficia de servicul kika Bus, ce le pune la dispoziţie o mașină pe care o pot conduce chiar ei, pentru a transporta acasă mobilierul. Sau pot opta pentru serviciul de livrare și montaj la domiciliu. De asemenea, clienții pot apela și la serviciile de cusut perdele și metraje sau montat galerii.

Ce se întâmplă în magazin pe 27 decembrie?

Pentru ziua deschiderii, kika Pallady a pregătit mai multe activități speciale pentru cei ce îi vor trece pragul, de la vouchere în valoare de 50 de lei pentru primii 100 de vizitatori, până la sesiuni de live cooking, concurs cu premii, activități dedicate copiilor, zeci de oferte și multe alte surprize.

Tot pe 27 decembrie, în incinta magazinului kika din Pallady, va deschide primul său showroom din România şi Extreme Digital. Până în prezent compania a fost activă în țara noastră doar ca retailer online de produse electronice şi electrocasnice. Lansarea showroom-ului Extreme Digital aduce cu sine un dublu beneficiu pentru clienţii kika, aceştia având astfel ocazia ca pe lângă achiziţionarea de mobilier nou să poată comanda electrocasnice şi electronice potrivite, din aceeaşi locaţie.

Revino pe blog în zilele următoare pentru că voi participa la evenimentul de deschidere și voi reveni cu mai multe detalii și imagini din magazin.
Dacă articolul despre deschiderea kika Pallady ți-a plăcut și ți-a fost util, distribuie-l te rog și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies