KIKA: IN OCTOMBRIE, REDUCERI SI TOMBOLA CU PREMII

by admin
0 comment

În weekendul 12-13 octombrie, la kika articolele de mobilier sunt mai ieftine cu 15 procente. Tot până duminică mai puteți profita de prețuri promoționale cu până la 23% mai mici la albituri, covoare și corpuri de iluminat.

Pentru inspirație consultați catalogul cu produse, ale căror prețuri sunt valabile până pe 20 ale lunii, sau vizionați unul din clipurile cu idei de amenajare a livingului, a dormitoarelor și bucătăriilor. Tot până pe 20 octombrie programul Onda și camerele de bebeluși Martina beneficiază de reduceri de 20%, iar bucătăriile Nolte sunt mai ieftine cu 40%.

stiluri de amenajare

Sursa: kika

Dacă vă plac premiile, atunci vă puteți înscrie și la tombola kika, în cadrul căreia vor fi acordate:

  • 1 x cupon valoric de 4.000,- Ron
  • 3 x cupon valoric de 400,- Ron
  • 2 x cupon valoric de 200,- Ron
  • 40 x pungi materiale promoționale (37,- Ron)

Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați din magazinul retailerului și să completați un cupon. Pentru mai multe detalii consultați regulamentul acestei trageri la sorți, programată a avea loc în data de 21 octombrie. O zi mai târziu numele câștigătorilor vor fi publicate pe site-ul kika, iar organizatorii îi vor contacta telefonic pentru lămuriri.

Dacă sunteți interesați de achiziția de articole de grădină, este bine să știți că la kika puteți găsi produse din această categorie reduse cu până la 50%.

 

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies