kika deschide un nou magazin in Bucuresti

by admin
0 comment

kika deschide un nou magazin în Capitală. Retailerul de mobilă și decorațiuni, unul dintre cei mai mari și cunoscuți în domeniu, inaugurează până la final de 2017 o nouă unitate. Aceasta este a doua din țara noastră, prima fiind inaugurată în anul 2008, în cadrul parcului „West Park Retail”, la intrarea pe autostrada București-Pitești.

Noul kika va fi amplasat în zona comercială de la Theodor Pallady, în sectorul 3 al Capitalei, acolo unde în trecut se afla magazinul de bricolaj OBI. Deschiderea oficială este preconizată pentru luna decembrie a acestui an.

kika deschide un nou magazin in Bucuresti

Sursă foto: kika România

kika continuă expansiunea în România investind peste 14 mil. euro în amenajarea acestui nou magazin. El se va întinde pe o suprafață de 12.000 mp, suprafață ce cuprinde și depozitul și spațiile de parcare. 80 de persoane vor lucra aici.

Noul magazin va oferi clienților un sortiment variat de accesorii pentru locuință, precum și cele mai noi trenduri în materie de mobilier. Pe scurt, tot ce este necesar pentru un cămin modern, confortabil și practic.

kika deschide un nou magazin in Bucuresti

Sursă foto: kika România

kika deschide un nou magazin in Bucuresti

Sursă foto: kika România

kika deschide un nou magazin in Bucuresti

Sursă foto: kika România

Magazinul online lansat în februarie 2017 este disponibil locuitorilor din toate orașele țării.

 „Suntem bucuroși că ne aflăm deja în linie dreaptă cu pregătirile pentru deschiderea celui de-al doilea magazin din România. Cererea clienților pe piața din România s-a dezvoltat foarte bine în 2017, am putut crește continuu rezultatele din ultimii ani. Datorită acestei evoluții pozitive ne-am decis să continuăm planul de expansiune cu un magazin nou, modern, în sectorul 3 al capitalei. De asemenea, și alte proiecte sunt în curs de derulare. Dorim să le oferim clienților noștri un sortiment cât mai variat, potrivit oricăror cerințe și preferințe. Lansarea magazinului online a reprezentat un pas important atât pentru depășirea granițelor regionale, cât și pentru accesarea de către publicul cu afinitate pentru cumpărăturile online a celor mai noi trenduri în domeniu. Pe scurt, cu toții ne dorim să «Facem casă bună împreună»”, – dr. Gunnar George, CEO kika-Leiner Group

kika România atinge anual o cifră de afaceri de peste 15 mil. euro, brandul având rezultate notabile în special pe categoriile de mobilier tapițat și corpuri de iluminat. Pentru dezvoltarea brandului kika pe piața locală, noi deschideri sunt în curs de derulare pentru viitorul apropiat și în alte orașe mari din România.

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies