KIKA: CATALOG IANUARIE-FEBRUARIE 2015

by admin
0 comment

Retailerul de mobilier și decorațiuni interioare și exterioare Kika și-a lansat primul catalog din 2015. El este valabil până pe 28 februarie și conține sute de articole pentru toate tipurile de încăperi ale unei case. În oferta curentă se găsesc și produse noi pentru living ori dining, dar și  numeroase ornamente și accesorii pentru bucătărie și baie.

În această perioadă, la un set compus din pat, saltea și somieră beneficiați de o reducere de 10 procente. Excepție fac articolele deja reduse, cele marcate cu „cel mai bun preț“ și articolele tip bazar. Oferta nu se cumulează cu alte promoții. Tot un discount de 10% puteți obține și prin ”Programul Stampa”.

Catalogul Kika este disponibil direct de pe site-ul DIY Bazaar și îl puteți răsfoi dând click pe imaginea de mai jos.

catalog kika ianuarie-februarie 2015

Sursă foto: Kika

Dacă vreți să citiți și despre alte campanii și promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunea DIY – Who is who în România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies