JYSK: WEEKENDUL VINE CU REDUCERI

by admin
0 comment

Sfârșitul de săptămână aduce noi reduceri la JYSK. În ”Green weekend”, cum l-a denumit retailerul, discount-urile ajung până la 70 de procente.

Perne de scaune, pături, ghivece, mobilier de grădină, toate sunt disponibile la prețuri mai mici în perioada 19-22 martie 2015. Din ofertă nu fac parte produsele Price Star.

Pentru a vedea ce puteți cumpăra și la ce preț, dați click pe imaginea de mai jos.

reduceri la jysk

Sursă foto: JYSK

Aceasta nu este singura campanie de soldări din magazinele JYSK. Până pe 23 martie și unele tipuri de plăpumi și de saltele au prețuri mai mici și cu până la 60%.  Dar în cea mai nouă broșură a retailer-ului sunt incluse și alte categorii de produse, cum ar fi mobila pentru dormitor, mobilierul pentru grădină sau cel pentru dining. Și oferta de decorațiuni și accesorii pentru casă este bogată, la fel și cea de ustensile pentru bucătărie.

Dați click pe imaginea următoare pentru a le vedea pe toate:

reduceri jysk

Sursă fot: JYSK

Mai multe știri despre JYSK puteți citi AICI, iar dacă vreți să aflați și despre alte promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunile DIY – Who is who în România și Oferte DIY. 

Dacă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Dacă v-a plăcut acest articol nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies